Octombrie 05, 2018
Kamilotract: îngrijire delicată pentru igiena intimă
Kamilotract Gel-mousse igiena intimă - este ideal pentru îngrijirea zilnică a igienei personale pentru femeile de orice vârstă, inclusiv în timpul menstruației, sarcinii, alăptării sau în timpul menopauzei. Produsul calmează perfect pielea iritată în cazul unei infecții inflamatorii fungice sau locale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Principalele ingrediente naturale ale gelului-spumă pentru igiena intimă Kamilotract, sunt uleiul de cătină, uleiul de arbore de ceai, extractul de mușețel și extractul de salvie.

 

 

Uleiul de cătină are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, protejează fiabil împotriva infecțiilor, ajută la vindecarea rapidă.
Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiseptice împotriva inflamației fungice și bacteriene. S-a dovedit științific că uleiul de arbore de ceai ucide efectiv bacteriile, microbii, virușii, precum și alți agenți patogeni. Eficient și, în același timp, un preparat fin care atât de bine dezinfectează totul.

Extractul de mușețel are acțiune antiinflamatorie, hipoalergenică și antiseptică. Reduce pruritul și iritarea, are un efect calmant.

Extractul de salvie este eficient împotriva mirosului neplăcut, are efect antiinflamator, este antiseptic și reduce transpirația.

 

 

Spuma fină este bogată în vitamine, aminoacizi, antioxidanți, extracte de plante. Uleiul de cătină protejează pielea de efectele negative ale mediului, o înmoaie și o hrănește, reduce sensibilitatea, roșeața și mâncărimea, stimulează regenerarea celulelor. Uleiurile vegetale naturale și extractele de plante medicinale împiedică uscarea și iritarea. Spuma are un pH de 5, corespunzând microflorei corpului feminin, și nu împiedică echilibrul natural al acidului pielii.

Datorită compoziției bogate pe bază de antiseptice naturale, spuma igienică intimă este recomandată pentru utilizare chiar și în timpul infecțiilor și proceselor inflamatorii.

 

 

Puteți procura produsele LePetit Olivier în exclusivitate în farmaciile Elody sau pe site-ul  www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2131736278534