Octombrie 16, 2018
MOȘ ZAHARIA: Zahăr ideal pentru cel mai apetisant desert!
Un master-class interesant a avut loc în capitală la începutul lunii august. Timp de trei zile, participanții seminarului au aflat cum să prepare torturi delicioase, și în special, în ce constă secretul preparării prăjiturilor macarons.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Evgrafova 
Cofetar, Chef, invitat special din Rusia

La crearea deserturilor, calitatea ingredientelor joacă un rol semnificativ. Vreau să spun că mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu zahărul Moș Zaharia și să-l folosesc pentru a face deserturi. În plus, toți participanții la seminar au remarcat nu numai calitatea înaltă a zahărului, ci și ambalajele de înaltă calitate în care este păstrat acest zahăr. 

 

 

Invitata specială pentru acest seminar, a fost faimosul cofetar din Rusia, Olga Evgrafova, care a împărtășit bucătarilor noștri de patiserie, secretele preparării diverselor umpluturi, biscuiți, deserturi populare și, bineînțeles, ne-a povestit despre cât de dificil este gătești un desert atât de capricios precum sunt prăjiturelele macarons.

La master class au fost analizate detaliat procesele chimice și particularitățile de lucru cu diferite ingrediente, inclusiv zahărul, care joacă un rol-cheie în crearea de deserturi.

 

 

A fost un atelier practic care a permis participanților să se implice pe deplin în acest proces, să adreseze întrebări direct unui bucătar vestit de patiserie și să-și creeze propriile capodopere dulci.


 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna octombrie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9422881603241