Septembrie 27, 2018
Ne pregăm garderoba pentru sezonul rece cu un pulover stilat
Modelele volumetrice, rochiile-pulover, piesele scurtate și o varietate de texturi - sunt principalele tendințe din acest sezon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Apreciem piesele tricotate nu doar pentru confort, ci și pentru funcționalitate, deoarece acestea pot fi asortate cu blugii și rochiile diafane, combinate cu o fustă sau o pereche de pantaloni. Doar nu uitați să respectați proporțiile: cu cât puloverul este mai lung, cu atât este mai scurtă fusta. Spre deosebire de alte articole din tricot, un pulover poate fi purtat de femei de orice vârstă și siluetă, iar varietatea de modele face posibilă utilizarea acestora pentru diverse ocazii. Dacă alegeți un jumper de la un brand cu renume, atunci, fără îndoială, acesta va deveni un obiect de lux în garderoba de zi cu zi.

 

 

 

În această toamnă, designerii propun să reîntoarcă în atenția publicului piesele efectuate manual. Nu este primul sezon când look-ul ușor neglijent și relaxat se bucură de popularitate, iar meșterițele începătoare pot fi sigure că prima încercare de a tricota un pulover, cu siguranță va fi una de succes. Designerii propun piese elaborate din fire pufoase sau brute de lână, mohair, cașmir și țesături tricotate. La prezentările noilor colecții au fost prezentate și modele voluminoase. Există mai multe modalități de a crea volum într-un pulover. Aceasta poate avea o croială cu linia de umăr coborâtă sau realizate cu tricotare reliefată.

 

 

De asemenea, este binevenită prezența unor detalii neobișnuite: decupaje în locuri neașteptate, volane volumetrice, decor cu panglici de satin, gulere cu croială neobișnuită și imprimeuri.

 

 

Lungimea puloverului depinde de preferințele dvs., piesa tricotată poate fi scurtă, alungită sau chiar o rochie - pulover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50720071792603