Septembrie 26, 2018
Le Petit Olivier prezintă: Extract de piersică albă și flori de vie pentru frumusețea părului
Frumusețea și sănătatea părului dumneavoastră depinde de îngrijirea lui. De aceea, trebuie cu atenție de ales produsele de păr pe care le folosiți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cosmetica franceză naturală Le Petit Olivier, propune tuturor doamnelor și domnișoarelor care au părul de tip normal, o gamă specială de produse pe bază extractului de piersică albă și de struguri albi. Combinația acestor componente în compoziția produselor de păr ajută la curățarea ușoară a părului și a scalpului, pentru a face părul moale, elastic, strălucitor și plin de energie.

 

 

Șamponul Le Petit Olivier cu extract de piersică albă și flori de vie este dedicat tipului de păr normal. Extractele naturale din sampon hrănesc și înmoaie scalpul și părul împiedicând uscarea pielii. Șamponul întărește foliculii de păr, protejează cuticulele părului, împiedicând delaminarea și fragilitatea lui. Șamponul oferă părului strălucire și frumusețe, nu conține parabeni și fenoxitanol.

 

Balsam pentru păr — al doilea pas obligatoriu în îngrijirea părului. Compoziția bogată a balsamului Le Petit Olivier are grijă de păr, îl face elastic și îl protejează de fragilitate. Balsamul oferă o pieptănare ușoară iar părul nu se mai încurcă.

 

Spray pentru pieptănarea ușoară a părului Le Petit Olivier cu extract de piersică albă și flori de vie, facilitează pieptănarea, îndepărtează electricitatea statică, previne secțiunile transversale ale vârfurilor, face părul neted și ascultător. Protejează părul la temperaturi ridicate în timpul coafării, conferă părului o strălucire sănătoasă și oferă o aromă plăcută și discretă. Spray-ul poate fi folosit pe părul umed sau uscat. Agitați sticla înainte de utilizare, pulverizați 15-20 cm de păr. Spray-ul nu necesită să fie clătit după utilizare.

Puteți procura produsele Le Petit Olivier în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86055612564087