Septembrie 25, 2018
Michael Kors procură brandul Versace
În seara de vineri cele mai influente fashioniste și persoane din lumea modei au asistat la ultimul show independent a mărcii Versace.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Versace este o marcă recunoscută la nivel mondial. Fondatorul acesteia, fratele Donatelei, Gianni Versace, a creat costume pentru filme, producții teatrale și de operă. El a fost prieten cu Eric Clapton, Naomi Campbell, Duran Duran, Madonna, Elton John, Cher, Sting și multe alte vedete, de asemenea, a colaborat cu Prințesa Diana și a fost parțial responsabil pentru ținutele ei grațioase din anii care i-au precedat moartea. Stilul brandului a fost mereu caracterizat de luxul clasicismului și sexualitatea deschisă.

 

 

Moartea lui Gianni a apărut din nou în lumina reflectoarelor la începutul acestui an, datorită serialului "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story", care a fost desemnat și cu un premiu Emmy.

 

 

 

A devenit cunoscut faptul că casa de modă italiană va fi cumpărată de Michael Kors cu 2 miliarde de dolari. Astfel, Versace va servi drept o ultimă completare la holdingul lui Michael Kors, care speră să concureze în viitorul apropiat cu corporația europeană LVMH și cea americană, Tapesty.

Anul trecut, Kors a procurat marca britanică Jimmy Choo cu 896 de milioane de lire sterline și a anunțat o creștere a veniturilor de 26,3% pentru prima jumătate a anului. Cu toate acestea, în ultimii ani, vânzările propriului brand Kors, care se bazează pe producere și comercializare de genți și ceasuri de designer la preț relativ ieftin, au scăzut semnificativ.

Până în prezent, marca Versace rămânea una dintre ultimele branduri independente din industria de modă de lux, deoarece 80% din companie aparținea familiei fondatorilor. Douăzeci la sută din acțiuni au fost vândute pentru suma de 210 milioane de euro companiei americane de capital privat Blackstock în 2014 pentru a finanța extinderea mărcii.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83644556999207