Septembrie 14, 2018
LG Steam Styler: Îngrijire delicată a hainelor tale
LG Steam Styler este un analog al curățătoriei, care poate fi păstrat chiar la tine acasă, și-ți va permite să-ți păstrezi hainele curate și într-o stare impecabilă. Datorită unui sistem special conceput pentru o îngrijire ușoară a materialului, dulapul de aburi de la LG poate avea grijă chiar și de cele mai delicate lucruri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dulapul cu aburi de la LG – este o tehnologie unică, care permite să vă asigurați o îngrijire blândă a hainei la domiciliu. Dispozitivul economisește timp, ajută la păstrarea aspectului lucrurilor și ușurează treburile casnice.

Dulapul cu aburi de la LG Steam Styler are următoarele funcții:
1. Îndreaptă hainele fără ajutorul fierului de călcat
2.Elimină mirosurile neplăcute, împrospătează hainele.
3. Usucă grijului chiar și hainele delicate
4. Face săgeți pe pantaloni

LG Styler – un dispozitiv indispensabil pentru cei care folosesc frecvent servicii de curățare uscată. Cu ajutorul unui dulap de aburi, puteți avea grijă cu ușurință acasă de rochiile de seară sau de costumul preferat și hainele de rand.

 

Modul inteligent de pulverizare a vaporilor vă permite să reîmprospătați lucrurile în câteva minute, distrugând mai mult de 99% dintre alergeni și bacterii, netezind pliurile și dând lucrurilor un aspect elegant, ca și cum ar fi fost luate de la un curățător chimic.

Dulapul de aburi LG Styler este foarte popular printre designeri de haine și proprietari de saloane de nunți. Acesta este un asistent real pentru afaceri, ceea ce economisește mult timp și bani.

maximum.md

Tel: 022-54-54-54

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018! 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.8200469017029