Septembrie 10, 2018
AQUARELLE 15 ani! Cele mai spectaculoase momente în numărul aniversar
Fiecare din noi are amintiri diverse legate de anul 2003. În SUA președintele George Bush a anunțat încheierea principalelor ostilități în Irak. În China spre cosmos a zburat primul cosmonaut chinez. În Moldova a apărut revista AQUARELLE. Timpul a demonstrat că modestul simbol № 1 de pe coperta revistei, doar formal însemna că este primul număr editat, căci, de fapt, acest lucru semnifică faptul că revista AQUARELLE  - este revista numărul unu!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima revistă pentru femei din Moldova a împlinit 15 ani! Pe-atunci când în țara noastră nu prea existau emisiuni de divertisment, noi în fiecare an organizam proiecte, care cu ușurință puteau fi proiecte televizate. 

Revista AQUARELLE le oferea cititorilor informații despre noile staruri care apăreau în industria showbiz-ului autohton, despre cei mai buni medici, despre cele mai frumoase istorii de dragoste ale celor mai frumoase cupluri din Moldova, își făceau cunoștință cu cei mai sexy burlaci, aflau care sunt tendințele în industria modei și multe, multe alte curiozități.

AQUARELLE demult nu mai e o revistă pentru femei, ci o revistă pentru întreaga familie. Aceasta este familia noastră AQUARELLE! Și noi vă iubim, sincer!

 

În poză:

Ținute de la Nikole Storm (068 171 088)

Locația: ZAXI

Baloane:  Eva Balloons

 

Dianna Rotaru

Interpretă

 

Svetlana Bivol

Directorul Filarmonicii Naționale S. Lunchevici

 

Natalia Brasnuev

Femeie de afaceri

 

Olia Tira

Interpretă

 

Vera Terentiev

Prezentatoare

 

KARIZMA

Interpretă

 

Nelly Ciobanu

Cântăreață

 

Valentina Radcenco

Fondatorul și directorul Fundației Culturale ArtPodium

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.685173034668