Septembrie 12, 2018
Kinezis-Vita: Sănătate fără medicamente
Problemele sistemului musculoscheletal sunt cunoscute multor oameni. Specialiștii din clinica de reabilitate de la centrul Kinezis-Vita nu doar vor ajuta să eliminați durerea, ci și să scăpați de cauzele apariției ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kinezis Vita, noul centru cu o metodă unică de reabiitate, ajută persoanelor de toate vârstele să facă față bolilor sistemului musculo-scheletic.

Din păcate, acest tip de probleme cel mai des sunt caracterizate prin durere. Îndepărtarea durerilor cu ajutorul medicamentelor nu rezolvă problemele, ci doar îmbunătățește starea sănătății unei persoane pentru o perioadă scurtă de timp. 

 

În centrul de medicină Kinezis-Vita lucrează profesioniști, scopul cărora este determinarea cauzei apariției senzațiilor dureroase, stabilirea unui diagnostic precis și proiectarea unui program individual de reabilitare. Programul include exerciții fizice, masaj, terapie, acupunctura etc.

Mai multe camere sunt echipate pentru instruire și tratament: camere de reabilitare și gimnastică, camere de masaj și acupunctură.

 

Viorel Mastac

Doctor la centrul Kinezis-Vita

Medic specialist în recuperarea sistemului musculo-scheletic

Kinezis-Vita – este o echipă profesională formată din: kinetoterapeuți, reflexoterapeuți, fizioterapeuți, massei, specialiști în domeniul acupuncturii.

Centrul medicinal Kinezis-Vita este partenerul  al rețelei centrelor de reabilitare medicală din Moscova. Specialiștii noștri sunt instruiți la Institutul de Reabilitare Fizică (Moscova) și la Academia de Educație Fizică și Sport din Rusia la Facultatea de "Medicină Sportivă și Reabilitare Fizică".

La Kinezis-Vita trateaza cu succes bolile sistemului musculo-scheletic și ajută pacienții să revină la un stil de viață activ după afecțiuni fizice severe.

 

 

Chișinău, str. Columna, 47 

www.kinezisvita.md
+373 (022) 844-802
Kinezis-Vita

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.766606092453