Septembrie 10, 2018
Aquaterra Sport School: copii sănătoși și voioși, părinți fericiți și liniștiți
Aquaterra Sport School - un alt proiect de la compania de construcții Eldorado Terra și ale rețelelor de cluburi sportive premiate Aquaterra. Aquaterra Sport School nu are analogie în Moldova. În cei 3500 metri pătrați copiii voștri vor dobândi noi cunoștințe, experiențe și bucurii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 Instituția educațională avansată oferă o abordare modernă și inovatoare pentru formare, condiții confortabile și sigure pentru cursuri, creștere și dezvoltare, valoare excelentă pentru bani. Acesta nu este un centru de fitness, ci singura școală sportivă din Moldova care este la nivel premium, și include cursuri de jocuri de noroc, jocuri sportive și jocuri de îmbunătățire a sănătății.

 

Sportul

Se știe că sportul formează caracterul. Mulțumită gamei largi de secții sportive pentru copii pentru orice vârstă și o abordare modernă inovatoare, copilul dvs. nu numai că va fi sănătos și puternic, ci și ambițios și încrezut în forțele proprii. În primul rând, copiii vor fi instruiți de către sportivi și antrenori profesioniști, iar pentru acei copii care vor obține premii la diverse competiții sportive, se vor crea condiții speciale pentru a vizita clubul.

Este important de menționat că firma Eldorado Terra, care există pe piața din Moldova de mai bine de 14 ani și se străduiește mereu să introducă idei inovatoare în proiecte, va sponsoriza excursii la concursuri pentru elevii școlii care au obținut rezultate foarte bune.

  • Înot (piscină de 25 de metri pentru 5 piste).

  • Săli de arte marțiale (kickboxing, taekwondo, judo, karate).

  • Gimnastică sportivă.

  • Acrobație.

  • Dansuri.


 

 

 


INTELIGENȚĂ ȘI CREATIVITATE

 Profesorii și psihologii sunt sfătuiți să înceapă activitatea creativă cu copilul cât mai curând posibil. Dezvoltarea cursurilor în studioul creativ Aquaterra Sport School va ajuta copilul să se pregătească pentru școală și să se dezvolte armonios, să deseneze, să modeleze, și să practice orele de actorie.

În intermediul acestei școli, există un club special - Lego Club, în care copiii în vârstă de 3-4 ani, învață "gramatica tehnică", cu ajutorul Lego Education. Este demn de remarcat că, până și odihna aici este atât de fascinantă încât copilul uită chiar și de smartphone-uri.

 

NOU-NASCUȚILOR

O direcție separată în Aquaterra Sport School este sportul acvatic. Pe lângă faptul că a fost construită o piscină de 25 de metri cu 5 piste pentru antrenament, în școala sportivă a fost deschis un bazin unic pentru copii. Aceasta este o senzație absolută!


  • Masaj (singurul centru spa din Moldova pentru copii). 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0331349372864