Septembrie 05, 2018
Carolina Ciachir: Directorul studioului de tatuaje Fashion Studio 13

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, la Chișinău a fost deschis un nou salon – Fashion Studio 13, 
salonul dumneavoastră. Cum v-ați hotărât la acest pas?


Eu dintotdeauna mi-am dorit să deschid propria mea afacere, dar nu mă încumetam. Necătând la faptul că sunt jurist și un timp am lucrat după specialitate, de asmenea, am experiență de lucru și în domeniul frumuseței, mie tot timpul mi-a fost interesant acest lucru. Ideea de a deschide propriul salon de frumusețe, mi-a dat-o iubitul meu, el mi-a spus: "Tu vei reuși" și eu l-am crezut. (Zâmbește.)

El m-a susținut atât moral, cât și financiar. Vreau din suflet să-i mulțumesc pe părinții mei, care m-au susținut, m-au inspirat, au crezut în mine, iar acest lucru, desigur că dă puteri. Mai ales că eu sunt acea persoană care, dacă ceva și-a pus în plan, îl îndeplinește, orice n-ar fi. Totul arde, totul rapid este hotărât și este făcut. În așa mod, în această vară la Chișinău a apărut Fashion Studio 13: timp de-o singură lună noi am găsit locația, am făcut reparație și am aranjat cabinetele. 

 

De ce ați ales această denumire? 13 – este cifra dvs. norocoasă?


Cred că-i vorba de coincidență, dar anume de această cifră sunt legate cele mai importante evenimente din viața mea. La școală eram scrisă în lista din catalog la cifra 13. (Râde.) Mulți se tem de-această cifră, iar eu sunt sigură că mie ea-mi aduce succes. Fashion Studio – pentru că accentul este pe frumusețe. Dar, în același timp, el nu este un salon ci, mai degrabă, un studiou. Studioul este mai confortabil, are o abordare individuală, așa cum obișnuiesc eu să lucrez.

 

De ce ați ales o astfel de profesie, care nu este caracteristică pentru femei - tattoo master?


Mie îmi pare că aceasta profesie, din contra, cel mai bine se combină cu femeile. Căci femeile sunt atât de artistice, au imaginație atât de bogată. (Zâmbește.)

Eu m-am ocupat de multe chestii în domeniul estetic: am îndreptat și am făcut extensii la păr, manichiură, epilare (cu ceară, sugaring...). Toate aceste lucruri, de asemenea, sunt oferite de către Fashion Studio 13, dar cel mai interesant pentru mine rămân a fi tatuajele, de aceea, tatuajele au prioritate. Înafara de mine, la studiou mai lucrează încă alți trei tattoo master. Eu de mic copil desenez, acest lucru mie îmi provoacă interes. Apropo, tatuajul sprâncenelor, al buzelor sunt des făcute la studiou. 
Eu tare-mi doresc ca clienții să rămână satisfăcuți atunci când vin în vizită la salonul meu, pentru mine e importantă abordarea individuală, nu-mi place graba.

 


 

Chișinău, str. А. Pușchina, 43
060 691 119
fstudio13

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna septembrie 2018. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67813014984131