Septembrie 04, 2018
Deschiderea magazinului ANTOS la ZITY MALL
O atmosferă spectaculoasă și-n același timp relaxantă era prezentă la deschiderea noului magazin Antos la Zitty Mall. Oaspeți, prieteni și cei care îndrăgesc brandul cosmeticii organice italiene, cu mare interes și-au făcut cunoștință cu noul asortiment al produselor cosmetice, sub minunatul acompaniament muzical de la OZ Drive și gustând din deliciile de la  brandul italian Casa Rinaldi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cireașa de pe tort al evenimentului a fost crema hidratantă, care a fost preparată în fața tuturor oaspeților, de către fondatorul Antos Cosmesi Naturale, Julio Mortara. Chiar în timpul evenimentului, oaspeții au avut ocazia să testeze acest produs. 

 

Tatiana Ustica


Directorul general ANTOS în Republica Moldova

Eforia de la acest eveniment important până acum mă învăluie. Totul a fost exact așa cum ne-am dorit, iar pentru acest fapt vreau să spun mulțumesc din suflet prietenilor noștri și partenerilor, în special, Ludmilei Belostecinik, pentru decorul excepțional de la eveniment și, desigur, întregii familii  ANTOS din Moldova - sunteți cei mai buni! (Zâmbește.)

Vreau să vă amintesc că cosmetica naturală de la ANTOS ajută la menținerea echilibrului natural al grăsimilor și umidității, este benefică pentru pielea feței, corpului, capului și părului în toate etapele îngrijirii. Utilizați cosmeticele organice și rămâneți la fel de frumoși și sănătoși.

Antos din Zity Mall le oferă clienților promoții și reduceri constante, funcționează fără zile libere de la 10.00 până la 22.00.

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLLE, din luna septembrie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73946380615234