August 22, 2018
Încălțămintea cu toc mini: cum purtăm pantofii kitten heels
Sezonul actual trece sub semnul feminității și confortului. Încălțămintea kitten heels este deosibită prin faptul că este practică și elegantă, ea oferă piciorului și ținutei în ansamblu delicatețe și stil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prin termenul kitten heels se desemnează tocul cu înălțimea de 3-5 cm, atât și modelul de pantofi cu acest tip de toc.  Acest model poate apărea sub diverse forme: pantofi, sandale sau botine. Kitten heel în percepția contemporană poate fi reprezentat de un toc subțire în miniatură, unul de grosime medie sau chiar și un toc masiv cu înălțime mică. Inițial, Kitten heels au fost considerați drept «încălțăminte de exercițiu», datorită faptului că le purtau adolescentele pentru a deprinde piciorul la toc. Audrey Hepburn a fost cea care a adus acești pantofi în moda pentru adulți. Ea îi purta în anii ’50 la aparițiile sale la TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este important ca aceștia să fie asortați armonios cu celelalte elemente ale ținutei. Acest tip de încălțăminte se combină în mod stilat cu blugii ajustați, pantalonii ¾, fustele creion, rochiile, pantalonii tip culottes, salopetele și chiar cu costumele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87059450149536