August 07, 2018
Victoria Diaciuc: Director general al unui brand cosmetologic

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Genți
Îmi plac gențile și rucsacuri cu detalii interesante, cu design neobișnuit și decorațiuni atrăgătoare. Călătorind, de fiecare dată îmi cumpăr vreo gentuță nouă, făcându-mi mie însămi cadouri.  

Din Praga  mi-am procurat o gentuță de culoarea albăstrie, care era decorată cu mici detalii metalice și cu cristale. O altă geantă, una din gentuțele mele preferate, are deja cinci ani, și e de tip handmade, de culoarea roz pal. Mie atât de mult mi-a plăcut această gentuță, încât am mai dat comandă la altele trei, făcute după aceeași tehnică, de către o domnișoară din Moldova.

 

Accesorii
Un pandantiv delicat cu un cristal în formă de inimă, înfășurat cu panglici din pietre Swarovski, mi-a dăruit soțul meu în timpul primei noastre călătorii în doi, când plecasem în Italia. Cerceii din dantelă, care au fost confecționați special pentru cununia noastră, se încadrau perfect în tematica decorațiuniilor noastre pentru acest eveniment. Soțul meu mereu îmi aduce-n dar din călătorii ochelari. Ochelarii de la Pinko, în ramă neagră de catifea, sunt preferații mei. 

 

Ținutele

Mie îmi plac ținutele feminine, imprimeurile florate, materiale ușurele. Stilul meu zilnic îl pot caracteriza printr-un singur cuvânt - romantic.

Husa pentru cosmetică

Pe timp de vară, eu mă folosesc cu foarte puține produse cosmetice. Crema pentru față, fondul de ten sau CC cream. Rimelul și rujul îl aleg doar de la brandul Alissa Beauté, care prezintă dermocosmetica, care nu doar menține frumusețea, ci o și lecuiește. 

 

Parfum
Tresor Midnight Rose de la Lancome – parfumul care e mereu la îndemână și, dat fiind faptul că este aroma preferată a soțului meu, la mine în poșetă mereu este un flacon cu acest parfum. Îmi plac aromele florale, cum sunt Flora by Gucci, iar pentru evenimente speciale – Zen Shiseido.

 

Pantofii
Pantofii sunt slăbiciunea mea. Pentru ținutele casual aleg încălțăminte comodă, cu talpa plată, iar pentru ocazii speciale, pantofi cu toc sau platformă. La pantofi, ca și la genți mă atrag elementele deosebite, precum banturi, catarame, și tot ce-i atipic pentru pantofii obișnuiți. 

 

Полностью читайте в новом номере AQUARELLE июль-август 2018



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5858399868011