August 14, 2018
Ionela Covali despre noul său videoclip - Minte-mă!
Conform tradiției, Ionela Covali a deschis un nou sezon estival cu un videoclip romantic și frumos, realizat pe baza noului hit. Minte-mă deja a obținut mai mult de 30 000 de vizualizări pe Youtube. El într-adevăr nu seamănă cu alte lucrări ale interpretei - profund, sensibil și puțin trist. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Minte-mă – un produs muzical a lui Elias Tadeus și Polykord Music. Videoclipul a fost realizat de către echipa CIO Film: Sergiu Ciorescu, Nichita Bîrchin, Cristina Iacob, Luminița Staver-Benzari. 

 

 

Deja a devenit o tradiție ca la începutul fiecărei veri să lansezi un nou hit și videoclip?
Posibil. (Zâmbește.) Eu ador vara. Cred că în această perioadă, când toți sunt în concedii, oamenii au mai mult timp la dispoziție pentru a naviga pe Youtube, a vedea noi hituri, pentru că tot ce-i nou provoacă interes. Îmi place procesul de muncă pe platourile de filmare. Ador să fiu protagonista principală în videoclipurile pieselor mele, căci eu știu le știu cel mai bine și le simt. Acesta este al nouălea meu videoclip. Recunosc, el este ceva nou, atât pentru echipa noastră, cât și pentru întregul show business moldovenesc.

 

 

Ești atât de tânără, pozitivă, de ce videoclipul este atât de trist?
Temperamentul meu și viața mea personală nu are tangențe cu acest videoclip. Dar sunt sigură că sunt oameni pentru care acest videoclip va fi aproape de suflet. Mai ales că publicul nostru adoră piesele melancolice și melodioase, în special generațiile mai mici. (Zâmbește.)

 

 

Cum au decurs filmările videoclipului?
Este încă o colaborare cu CIO Film - eu ador această echipă, și ei pe mine (Zâmbește.)
Noi ne înțelegem dintr-o frază, și acest lucru este vizibil în rezultatul muncii noastre. 

Procesul de muncă asupra acestui videoclip a fost atât distractiv cât și destul de complicat, deoarece conform scenariului, eu trebuia să plâng, să fiu tristă și să fiu dezamăgită.
 

La ce te gândeai în momentele în care trebuia să plângi în cadru?
Sincer să spun, lacrimile nu au fost decât efectul oglinzilor și a luminii puternice. Pe platoul de filmare erau multe lumini și reflectoare, care m-au ajutat enorm. A fost curios. Când simțeam că încep să plâng, îi ziceam regizorului, "Filmează, căci acuș voi lăcrima!". Iar el îmi răspundea, spre exemplu, că are nevoie să schimbe obiectivul, iar eu să fac tot posibilul ca lacrilmile să mai aștepte. Iar eu îi ziceam că sunt incontrolabilă și că lacrimile acuș vor curge (Râde.)

 


 

 

Citiți în întregime articolul în numărul din lunile iulie-august 2018 al revistei AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96847033500671