Iulie 30, 2018
Felicia Petrea: Secretele venitului stabil în Republica Moldova!
Șefa Centrul Tehnologiilor Bursiere din Republica Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când ai realizat că sfera financiară îți provoacă interes sporit?
Sfera financiară presupune - bani, iar banii sunt interesanți oricui. (Zâmbește.) De când mă țin minte, pe masa mea mereu erau cărți motivaționale, cărți legate de business, iar acest lucru cred că a jucat un rol semnificativ, pentru ca eu să realizez ce îmi este interesant cu adevărat. Sunt foarte bucuroasă că Centrul Tehnologiilor Bursiere, mi-a oferit posibilitatea să câștig bine aici, în Moldova.

 

Când ai devenit parte a Centrului?
Centrul lucrează de mai bine de paisprezece ani, iar eu fac parte din echipă din anul 2014. Mereu am căutat noi posibilități de a câștiga, de a mă autodezvolta. Mi s-a aruncat în ochi propunerea de la Centrul Tehnologiilor Bursiere, unde era propusă posibilitatea de a trece un curs pe tema competenței financiare. 
Ajungând la aceste cursuri, am intrat într-o nouă lume, nici nu-mi puteam imagina că așa ceva există în Moldova. Timp de o lună am intrat în subtilitățile acestei lumi. Atunci a apărut ideea de a lucra în sfera piețelor, de a începe propriile afaceri. Așa am și făcut - am început afacerea pe piețele internaționale. 
În paralel, am primit o ofertă de a deveni consilier financiar pentru acest centru. Am fost de acord și, după ce am primit o pregătire serioasă, am început să lucrez în această companie. 

 

Cum s-a dezvoltat cariera ta?
Inițial, suplineam funcția de consultant financiar, mai apoi, consultant financiar principal, iar după aceasta deja am devenit șefă. Echipa cu care lucrăm acum, este formată din oameni competenți, independenți, cu perspectivă. Echipa se dezvoltă și oferă posibilitatea creșterii nu doar clienților ci și angajaților. 
Cred că am reușit să urc scara succesului având ambiția și scopul bine conturat, spre care am mers cu dârzenie. 

 

Cu ce se ocupă Centrul Tehnologiilor Bursiere?
Centrul Tehnologiilor Bursiere oferă oportunitatea de a înțelege domeniul piețelor financiare internaționale. Prezintă posibilitatea de a crea o afacere care nu depinde de nimeni, nici de la stat, nici de colegi, tu ești stăpânul afacerii tale. Totodată, ai venit stabil și legal în Moldova. În Centrul Tehnologiilor Bursiere noi le zicem clienților noștri cum și ce să facă pentru prosperitatea propriei afaceri, îi ajutăm să realizeze un business plan, îi sfătuim cum să facă ca afacerea lor să aibă succes. 

 


 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din lunile iulie-august 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74202275276184