Iulie 04, 2018
Sebocalm Young - uită de pielea problematică!
Pielea problematică este una din pricinele aparițiilor complexelor la adolescenți. Pentru mulți, acneea devine o problemă colosală, care necesită o tratare de lungă durată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Cosmetica inovatoare din Israel - Sebocalm, ajută la înlăturarea problemelor cauzate de către apariția acneei. Linia Sebocalm Young – este un complex de cosmetice eficiente, care ajută la înlăturarea acneei și a problemelor care apar în consecință. În această linie sunt prezente produse cosmetice necesarea pentru utilizarea zilnică precum, gel de curățare a pielii, mască, cremă hidratantă și suspensie pentru îngrijirea locală.

Unul dintre principalele componente anti-seboreice și antiinflamatoare ale liniei Sebocalm Young este extractul de manuka. Manuka - este o plantă care crește în Noua Zeelanda, și este foarte apreciată pentru proprietățile antibacteriene, antiinflamatorii, antiseptice, antifungice, de vindecare și calmare. 

 

Masca pentru pielea problematică de la SeboCalm Young ZitOut

Este destinată pielii grase cu probleme, predispuse la acnee. Absoarbe și elimină excesul de sebum, contribuie la procesul natural de regenerare a pielii. Profund curăță porii și întărește pielea. Îmbogățit cu ulei de Manuka, care este eficient, în special pentru pielea sensibilă și grasă, predispusă la acnee.

 

Gel de curățare SeboCalm Young Cleansing Gel

Adânc și foarte delicat curăță pielea de tip gras și mixt. Reglează în mod eficient secreția glandelor sebacee (elimină excesul de sebum), curăță de murdărie, promovează procesul natural de regenerare a celulelor pielii. Conține ulei esențial de Manuka, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale, acizi lactici și salicilici, stimulează reînnoirea celulelor pielii. Provitaminele В5 și extractul de proteine din grâu, ajută la conservarea echilibrului hidric al pielii. Extractul de mușețel și bisabolol măresc calitatea pielii iritate. Gelul nu conține parabeni.

 

Crema hidratantă  SeboCalm Young Moisturizer

Este ideală pentru toate tipurile de piele și toate vârstele. Crema a trecut prin studii clinice și s-a dovedit a fi eficientă pentru calmarea pielii iritate, precum și pentru prevenirea și tratamentul acneei.

  • Activează mecanismul natural al hidratării pielii și reglează secreția de sebum (grăsime cutanată).

  • Efectiv calmează pielea iritată, predispusă la roșeață

  • Se absoarbe ușor și previne strălucirea grasă a pielii.

  • Ideal pentru îngrijirea pielii delicate pentru sugari și copii cu diverse boli de piele.

Suspensie pentru îngrijirea imediată a acneei SeboCalm Young Spot

Un produs unic pentru îngrijirea pielii cu probleme, predispusă la apariția acneei. Se bazează pe o formulă unică care conține extracte de plante și minerale care reglează secreția glandelor sebacee. Suspensia include, de asemenea, uleiuri vegetale, care ajută la calmarea pielii și îngustarea porilor. Crema este saturată cu ulei de manuka pentru igiena pielii problematice și grase. Nu conține parabeni.

Toate produsele din serie au fost testate dermatologic, hipoalergenice și potrivite pentru pielea sensibilă.

 

Puteți procura produsele dermocosmetice din Israel online la www.farmacie.md 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2158985137939