Iunie 20, 2018
SeboCalm prezintă: BB cream cu efect de liffting și protecție solară
În sezonul de vară, pielea are nevoie de multă protecție, pentru că anume razele ultraviolete sunt principalul factor care face ca pielea să îmbătrânească. Dacă nu vă doriți ca după zilele călduroase de vară, pe față să vă apară riduri, atunci trebuie să-i oferiți protecție maximă. Dermocosmeticile din Izrael, SeboCalm au prezentat un nou produs unic și multifuncțional care vă va ajuta să fiți frumoase și de asemenea, să nu permiteți ca pe față să apară semne de îmbătrânire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Linia cosmetică SeboCalm innovation a creat o cremă specială pentru perioada estivală, crema BB cu efect de liffting și protecție solară cu SPF 35. Această cremă specială este menită să rezolve în același timp câteva probleme fundamentale, tenul neuniform al pielii, pete de pigment, pierderea elasticității pielii, fotografierea.SeboCalm innovation are la dispoziția dumneavoastră trei nuanțe ale produsului, astfel încât atât femeile cu pielea deschisă, cât și cele cu pielea închisă, vor avea posibilitatea să găsească nuanța care li se potrivește de minune.

Acoperirea tonală ascunde pete pigmentate, oferind pielii o culoare uniformă, un aspect neted și sănătos. Crema nu accentuează ridurile fine și nu conferă o strălucire grasă. Acoperă de minune toate zonele pielii, protejând-o pentru o perioadă lungă de timp. Datorită combinației unice dintre peptidele de aminoacizi prolinice și extractele de ulei de palmier, o bază tonică ușoară face ca pielea să fie strânsă și suplă, și ajută ridurile să fie netede.

Protecția solară SPF 35 asigură apărare împotriva razelor UBA + UVB, previne îmbătrânirea prematură a pielii, apariția petelor de vârstă și a ridurilor. Crema este îmbogățită cu vitamina E, pentru a proteja împotriva radicalilor liberi și a efectelor nocive ale mediului.

Efectul de liffting îi oferă posibilitatea pielii să fie elastică, o face mai proaspătă, încetinește procesul de îmbătrânire.

Crema BB este potrivită pentru pielea normală și uscată, în special pentru pielea matură afectată de radiațiile solare.

Cumpărați produsele cosmetice din Izrael de pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67201066017151