Iunie 08, 2018
Visele devin realitate alături de MOLDOVA AGROINDBANK și MASTERCARD!
Festivalul Internațional de Film de la Cannes - este unul din cele mai nemaipomenite, grandioase și feerice evenimente culturale din întreaga lume. Cine nu și-ar fi dorit să aibă posibilitatea de a participa la acest superb eveniment? Covorul roșu, actorii de talie internațională, camere de filmat, toate astea crează o atmosferă incendiară, care rămâne-n amintiri, ca fiind una din cele mai încântătoare momente din viață. Moldova Agroindbank și MasterCard le-au oferit posibilitatea locuitorilor Moldovei să viziteze acest Festival de la Cannes. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este pentru prima oară când Moldova Agroindbank împreună cu MasterCard organizează pentru clienții lor proiecte grandioase, și în special, proiectul «A fi în lumea cinematografiei este fenomenal».

În anul 2018, concursul s-a desfășurat pe tot teritoriul țării, începând cu data de 10 martie, până pe 30 aprilie. Participanții proiectului au fost toți deținătorii cardurilor MasterCard Gold, MasterCard Platinum și MasterCard World Elite, emis de către  Moldova Agroindbank, care au plătit bunurile cu carduri bancare sau serviciile prin terminale POS și / sau pe Internet.

 

În acest an, a avut parte de mare succes Victor Morgun, care împreună cu soția sa, Maria, au petrecut zile de neuitat la Cannes, și au participat la cele mai mirifice evenimente ale Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

«Posibilitatea de a pleca la Festivalul Internațional de Film de la Cannes a fost una din cele mai importante victorii din viața mea. Noi cu soția mea, niciodată nu ne-am fi gândit, că am putea fi oaspeții acestui eveniment grandios. Moldova Agroindbank și MasterCard s-au preocupat de cele mai mici detalii legate de plecarea noastră, ne-au oferit atât cazarea cât și zborul, posibilitatea de a face parte la evenimente, cadouri inedite. Nivelul organizării a fost colosal, noi ne-am simțit vedete (Râde.)

Am fost cazați în același hotel, în care-au fost cazate și vedetele de talie internațională. La aeroport, ne-a întâlnit o limuzină, care ne-a dus pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Ținutele, de asemenea, au fost oferite de către organizatori, la fel și machiajul și coafura. Noi, pur și simplu, savuram tot ce se întâmpla acolo. Amintirile legate de-acest eveniment, vor rămâne mult timp în memoria noastră. Noi ne-am îndrăgostit de orașul Cannes. Deși, aceasta nu a fost prima oară când am vizitat Franța, totuși, a fost ceva foarte deosebit. Este un oraș european nemaipomenit cu o arhitectură frumoasă. - ne-a povestit Victor Morgun.

 

Ne-a împărtășit emoțiile pozitive de la această plecare și soția lui Victor, Maria Morgun.
 

«Mulțumesc din suflet MasterCard și Moldova Agroindbank pentru posibilitatea de a ajunge la Cannes, pentru acest cadou minunat! Când am aflat că soțul meu a câștigat, eram nemaipomenit de încântată!

Victor și Maria au vizitat una din cele mai importante părți ale evenimentului de la Festivalul de la Cannes, și anume, închiderea festivalului. La sfârșitul Festivalului, oaspeții au urmărit filmul regizorului Terry Gilliam, "The Man Who Killed Don Quixote". Prezentatoarea de la închiderea festivalului a fost Cate Blanchett. După încheierea părții festive, a urmat un after party. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67890477180481