Iunie 07, 2018
Promo irigatoarele JETPIK
Pentru a crea irigatoarele de la JEPTIK, și-au pus efortul nu doar inginerii și mecanicii profesioniști, ci și stomatologii care știu toate subtilitățile curățatului pe dinți. În rezultatul muncii în echipă, s-a creat un produs sigur, ușor de utilizat, cu un design uimitor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De două ori mai eficient

În anul 2013, specialiștii de la Universitatea Wuhan au aflat, că JETPIK înlătură murdăria de 2,5 ori mai eficient decât alte irigatoare. În ce constă secretul aparatului? Ideea constă în faptul că, în timpul utilizării irigatorului, purificarea are loc simultan, datorită a trei factori: fluxul de aer, un jet de apă pulsatoriu și o ață dentară vibratoare inteligentă, o tehnologie unică care a adus procesul de igienă orală la un nou nivel.

 

Așa ceva încă nu s-a mai văzut

Ața dentară, smart-floss în irigatoarele JETPIK apare dintr-un cartuș special. În timp ce fluxurile de apă și de aer spală plăcuța de pe suprafața dinților și a mucoasei, ața dentară curăță spațiile interdentare, zona pre-articulară, și altele. Ca urmare a amestecării apei și a aerului, se formează bule, care absorb bacteriile cariogene și le scot din gură.

 

Design de nota 10!

Toate irigatoarele JETPIK au duze speciale multicolere, au cărtușe unicale pentru ața dentară, care ajunge timp de-o lună, duza de perie, care funcționează în cel mai optim mod de vibrație— 20 000 fluctuații pe minut, împrospător pentru limbă, eliminând mirosul neplăcut, clemă pentru furtun, o sticlă luminată pentru alimentare cu apă, UV-dezinfectant, cutie de plastic pentru transportul dispozitivului și încărcător. 

 

Ce fel de irigator ți se va potrivi? 

Creatorii irigatoarelor JETPIK sunt convinși că oamenii se împart în trei categorii - călător, familist și trendfollover, (celor care le place tot ce-i nou și în trend). Pentru a înțelege în ce categorie te încadrezi, noi îți propunem un test.

 

Călător


Ești activ, independent, îți place libertatea și îți place minimalismul? Atunci ți se va potrivi irigatorul JETPIK Travel. El nu ocupă prea mult spațiu, iar datorită clemei furtunului portabil este convenabil să se utilizeze chiar și în condiții extreme.

 

Familist

Deja ți-ai găsit locul în această lume, alături de oamenii de care ai fi vrut să ai grijă. Atunci, optează pentru — JETPIK Elite. El are un pahar viu colorat pentru apă și pentru păstrare. Volumul dispozitivului este suficient pentru mai multe proceduri.

 

 

Trendfollover

Moda și tehnologiile moderne este pasiunea ta! Îți place la nebunie JETPIK Ultra — model stilat, așa că îți garantăm că niciunul dintre prietenii tăi nu va avea asemenea model ca la tine, cu siguranță. 

Produsele JETPIK sunt reprezentate exclusiv în rețeaua de magazine MAXIMUM

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, iunie-iulie 2018!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1447870731354