Iunie 13, 2018
Chirurgul plastician de la Terramed: Anatolie Taran
Tot ce ați vrut să știți despre chirurgia plastică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Se întâmplă ca pacientul să vă aducă o poză de-a unei vedete de la Hollywood și să vă roage să-i faceți buzele, nasul sau sânii exact ca la acea vedetă?
Femeile au devenit mai active, din punct de vedere social, iar chirurgia plastică este și mai progresivă. Pacientele foarte des roagă să li se facă nasul, buzele sau pomeții. Noi începem procesul de muncă prin comunicare, căci doar comunicând poți înțelege ce-și dorește persoana. Spre exemplu, de multe ori, femeile doresc să-și mărească sânii până la al patrulea număr sau chiar mai mult. Dar acest lucru nu-i firesc, dacă de la natură, sânii sunt de mărimea zero sau unu. Trebuie să știi măsura. Astfel, înainte și în timpul operației, folosim scheme, standarde care ne permit să alegem implantul ideal pentru fiecare caz. Din fericire, în zilele noastre, să arăți bine este o necesitate impusă de societate. 

Mamoplastia a fost și a rămas cea mai populară operație plastică. Ce metode de mamoplastie practicați? 
În ultimul timp, practic toate operațiile pe care noi le facem sunt cu prezența trans-reasolar, în care incizia rulează peste areolă, ocolind mamelonul la marginea inferioară. Prefer să instalez implanturi sub mușchi. De asemenea, la Terramed ai posibilitatea de a efectua mamoplastie cu ajutorul unui endoscop. Acesta este un dispozitiv optic mic, format dintr-un tub, la capăt care conține camera și elementul de iluminare. Endoscopul îi oferă posibilitatea chirurgului să controleze procesul, reduce probabilitatea de efecte secundare, să fie localizat implantul în locul potrivit. Datorită endoscupului, posibilitatea de a vătămă țesutul muscular și căile lăptoase este redusă. 

Ce părere aveți despre mărirea buzelor?
Femeile își doresc buze senzuale. Acum se pune accentul pe buzele care par naturale dar și pe durata efectului. Eu practic metoda bulhorn, care se bazează pe creșterea înălțimii marginii roșii a buzelor, cu o scădere simultană a distanței de la buza superioară până la nas. În timpul operației, buza superioară se ridică spre nas. Este o operație foarte complicată, atât din punct de vedere tehnic, cât și din cel estetic. Ea necesită mult profesionalism. În schimb rezultatul este fenomenal și cel mai important factor, este pe viață. 


Clinica Terramed, str. Cuza Vodă, 44 А.
Telefon
022-202-373

 

Citiți în întregime articolul în noul număr din luna iunie al revistei AQUARELLE 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7794086933136