Mai 16, 2018
Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova: O nouă Academie ASK
2 aprilie – o nouă pagină pentru dezvoltarea business-ului Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anatol Asarji Schwarzkopf Professional Business Development Manager Moldova

 

Această primăvară pentru Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova a fost încărcată. Despre care eveniment ați fi vrut să ne povestiți?

2 aprilie - o nouă pagină în dezvoltarea business-ului Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova. În această zi s-a deschis o nouă Academie ASK. Evenimentul a fost legat de schimbările structurii afacerilor Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova și transferul tuturor funcțiilor de la sub distribuitor la distribuitor.

 

 

Mai mult ca atât, acest eveniment este legat de strategia actualizată pentru dezvoltarea companiei noastre, în special, punând accent pe instruirea coaforilor, folosorea noilor produse, ținând cont de noile tendințe din lumea hairstyle.


Ce prezintă noua Academie? 
Noua Academie este luminoasă și spațioasă, deși, nu e cel mai important culoarea pereților, ci oamenii de aici, care prin felul lor de a fi, au dat viață acestei încăperi. Noi suntem mândri de colectivul de tehnicieni Schwarzkopf Professional și Indola în Moldova. Vreau să specific, că colectivul nostru este în permanentă creștere. 

Astfel, liderii tehnologi își îmbunătățesc, în mod regulat calificările la seminarii internaționale. 


Cum poți să te înscrii la seminarele de la noua Academie?
Noi suntem bucuroși să vedem în Academia noastră orice frizer din Republica Moldova, cu expreriență în domeniu, sau fără, care sunt bine cunoscuți cu Schwarzkopf Professional și Indola, dar și pe cei care doar încep să cunoască produsele noastre. Orarul și subiectele seminarelor le puteți afla pe pagina noastră pe rețelele de socializare.
Noi le oferim celor care vor veni la seminare, nu doar informație calitativă și cantitativă, dar și câteva concursuri, prin intermediul cărora, fiecare frizer din Moldova se va putea prezenta în calitate de persoană creativă. 

Spre exemplu, concursul care a început la data de 1 mai, – Osis+ maid to create competition. La acest concurs poate participa orice frizer din Moldova.

 

Schwarzkopf Professional Moldova
Indola Moldova

 

Citiți în întregime articolul, în noul număr din luna mai 2018, al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72114229202271