Mai 11, 2018
VIVI Spa: Cele mai bune proceduri împotriva celulitei
Orice imperfecțiuni ale figurii pot fi corectate, apelând la ajutorul profesioniștilor de la Vivi Spa. Tehnologiile de la Vivi Spa, vă permit să vă izbăviți de la celulită, grăsime, vă va ajuta să aveți parte de o piele catifelată și frumoasă. Figura dumneavoastra va atrage toate privirile!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elmira Ștovberg
Estetician, cosmetolog 


Înainte de a începe cursul de corecție a figurii, noi vă sfătuim să treceți un control medical pentru c noi să fim la curent cu starea de sănătate a fiecăreia din voi, pentru a ști că nu aveți reacții alergice, sau alte boli. Numai după aceasta, noi alegem individual programul pentru corecția figurii.

Este important să țineți minte, că fiecare organism este individual, de aceea, rezultatul depinde de fiecare organism în parte. Etapele de depozitare a grăsimii în organism, precum și nivelul celulitei, la fiecare este diferit, de aceea ele și sunt făcute individual. 

 

 

Marina Buhonina
Estetician, cosmetolog 


Salonul Vivi Spa vă propune tehnologii moderne și eficiente pentru corecția figurii și posibilitatea de a scăpa de celulită.


Presoterapie. Aceasta este un drenaj limfatic, care face ca sistemul limfatic uman să funcționeze mai bine, cu ajutorul aerului comprimat, dintr-un costum special.

Datorită unei alternări ritmice de presiune și pauze, circulația sanguină crește, mulțumită căreia crește și rata metabolică în organism. Ajută la eliminarea excesului de lichide, ameliorează toxinele și îmbunătățește activitatea tractului gastro-intestinal. Procedura durează 30-45 minute.  

 


 

 

Programul de corecție a figurii este făcut individual. 12-24 proceduri sunt programate pentru 10-30 de zile.

Chișinău, str. Sololeni, 17/1
060 858486, 022 8584 86, 022 85 84 87
www.vivispa.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73917651176453