Mai 14, 2018
Iurii Molcean știe, unde se dau cele mai tari petreceri!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iura, ați fost plecat în SUA. Cum s-a întâmplat că ați revenit la Chișinău și ați început să colaborați cu SKY BAR?
Eu sunt de nouă ani în această industrie, în spate am zeci de proiecte, care sunt legate atât de cluburi, cât și de restaurante. În anul 2016, eu, într-adevăr am plecat în SUA, în Florida. Mie mi s-a propus să deschid un restaurant rusesc Kandinsky, în centru Miami. Peste un anumit timp, pe mine m-au telefonat proprietarii SKY BAR și m-au rugat să revin la Chișinău.

 

De când v-ați întors, clubul SKY BAR foarte mult s-a schimbat. Pe ce ați pus accent? 

Am adunat, unul din cele mai puternice colective de la noi din țară. Încă înainte de a începe acest proiect, eu am rugat să mi se ofere două săptămâni, pentru a vorbi cu băieții, să aflu cine este de acord să lucreze conform cerințelor mele. Și doar după ce am aflat că ei au dat un răspuns afirmativ, eu am revenit la Chișinău. Acesta a fost, într-adevăr, un sezon foarte cool, foarte încărcat. Vreau să-i mulțumesc pe băieții de la FKZ PRODUCTION, care s-au ocupat de conținutul nostru vizual și audio, și, de asemenea, rezidentul clubului nostru, Dj Klesh.

 

SKY BAR-ul s-a schimbat, mulțumită faptului că eu mult am călătorit. De cinci ori am fost în Ibiza, SUA, am participat la numeroase festivaluri de muzică, am văzut care sunt cele mai actuale tendințe în această industrie. În primul rând, SKY BAR a devenit mai "întunecat". Am optat ca perții să se transforme din albi, în mai întunecați. Au apărut multe LED-ecrane, surse de lumină. Desigur că, eu am adus câteva "chestii" de-ale mele în interior. 

 

Cel mai important lucru este că ați avut parte de un sezon încărcat. Câți artiști ați adus la SKY BAR?

Un mare plus a fost că noi cu investitorii am vorbit despre faptul că noi facem un plan pentru un timp îndelungat. De aceea, știam cu exactitate, ce artiști vom invita, și când aceștia vor evolua în club. Noi am început să atragem, muziceni profesioniști, și Dj la nivel mondial. Pe 29 septembrie a avut loc deschiderea oficială a sezonului, noi l-am invitat pe Willy William (piesa lui care a spart tiparele, acumulând 400 000 000 de vizualizări pe canalul youtube. Noi ne-am văzut cu Willy în America, de aceea am avut posibilitatea să-l chem la noi în Moldova. Mulți au fost extrem de fericiți aflând că acest artist vine la Chișinău. Fiecare două săptămâni, la început și mai des, noi invitam în club o vedetă. Pentru oaspeții de la SKY BAR au evoluat Dj Sub Zero (Franța), Anton MC (Moskova), Dj Pado (România), T-Fest (Moskova), Husky (Moskova), Dj Dave Lambert (Belgia), Dj Adam De Great (Polonia), Artiom Pivovarov (Ucraina), Badminton (Ucrainа), Malbeck plus Susana (Moskova), Dj Denis Rublev (Moskova), Dj Philchansky (Black Star, Moskova), Dj Staylezz (Moskova), The Motáns (România), Iraklii (Moskova), Dj Vali Bărbulescu (România), Oleg Miami (Moskova), Dj Teddy-O (Franța).

 

 

Dar dumneavoastră, cum vă distrați în cluburile de noapte? Sau vă duceți în cluburile de noapte doar ca un profesionist? 

Eu nu pot să-mi petrec zilele de odihnă fără a mă duce la club, cred că chestia asta deja e la mine în suflet. (Râde) Oriunde nu m-aș afla, în orice țară (nu contează dacă e un oraș activ sau e un orășel micuț) când vine seara de vineri, eu mă duc în club. Cred că cluburi mai bune ca în Ibiza sau în Miami, nu sunt. Desigur că, inițial analizez interiorul. În fiecare țară există un brand anumit de alcool pe care oamenii obișnuiesc să-l consume. Mereu atrag atenția la cum este furnizat alcoolul. Dacă alcoolul este scump, este făcut un show special. Acest lucru l-am făcut și la noi în club, dacă cineva comanda o băutură scumpă, atunci ea îi era oferită clientului împreună cu focuri de artificii și o domnișoară frumoasă în costum de baie, însă, publicul nostru nu este gata încă pentru asemenea show-uri, de aceea, am amânat această idee, deocamdată. 

 

Citiți în întregime articolul nostru în noul număr din luna mai 2018, al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7305428981781