Mai 09, 2018
Micropigmentarea: Metodă revoluționară pentru perfecțiunea dumneavoastră
Să fii frumoasă mereu, este dorința oricărei femei, care devine realitate, mulțumită specialistului pentru micropigmentare, Natalia Negru. Sprâncene conturate, privire seducătoare, și buze senzuale - toate astea arată frumos și natural, mulțumită metodologiei moderne de micropigmentare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai necesare cerințe în medicina estetică modernă, este folosirea celor mai inovaționale tendințe din industria frumuseții. Anume de aceea, micropigmentarea, devine tot mai populară în rândurile femeilor de pretutindeni. Cele mai inovative tehnici și metode de micropigmentare, sunt realizate cu succes la clinica Sancos din Chișinău. 
Micropigmentarea sprâncenelor oferă posibilitatea de a avea o formă maximal naturală, și face ca sprâncenele să arate mult mai estetic. 

Ultima inovație - acele foarte subțiri Nanoextrem, care fac posibilă desenarea estetică și foarte subțire a firelor de păr. Mulțumită faptului că pătrunderea acului nu este foarte adâncă, procedura devine  plăcută și lipsită de durere. Totodată, ea nu lasă cicatrici, roșeață, umflături și alte consecințe negative.  

 

Natalia Negru 
Specialist în estetologie. Goldeneye antrenor
pe micropigmentare

Efectul de după micropigmentare a sprâncenelor se menține timp de doi ani. După un timp, puteți schimba forma sprâncenelor, după preferință. Micropigmentarea ochilor, oferă posibilitatea de a avea o privire mai îndrăzneață.


Pentru cei ce-și doresc buze frumoase și senzuale, noi le dăm posibilitatea să și le coloreze cu nuanța preferată. Tehnologia în care se colora doar conturul buzelor, demult nu mai este actuală, în schimb, acum există micropigmentarea, cu acele super subțiri, care le oferă buzelor culoarea dorită. 

Nuanța este selectată individual – de la cele mai deschise și naturale culori, până la cele aprinse și senzuale.
Micropigmentarea - este o procedură în lipsă de durere, care nu necesită anestezie. Durerea este eliminată cu ajutorul cremei. 

 

 

Clinica SANCOS
Chișinău, bul. Moscova, 16.
069 264603
022 909909
022 909908

 

Citiți continuarea articolului în noul număr din luna mai 2018, al revistei AQUARELLE! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80624628067017