Mai 07, 2018
Cosmetologul Aliona Stati: Cele mai bune proceduri pentru frumusețea tenului feței în timpul însorit
Cosmetologia modernă le oferă șansa femeilor să rămână la fel de frumoase și îngrijite indiferent de vârstă. Primăvara și vara nu este cazul să te limitezi la îngrijirea profesională, important este să poți să-ți alegi corect procedurile. Cosmetologul Aliona Stati, știe cum rapid și eficient să te gătești de sezonul estival, oferindu-i pielii strălucirea naturală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timpul cald al zilelor de primăvară, dar și-n căldurile din perioada verii, este important ca să ai grijă de pielea feței tale, pentru că razele ultraviolet, sunt una din principalele cauze ale îmbătrânirii pielii și a apariției ridurilor. 

Curățarea, tonifierea și hidratarea pielii ar trebui să fie proceduri obligatorii zilnice. Pentru a obține rezultate maxime, vă recomandăm să faceți un curs de peeling de vară pe bază de struguri.

Deși majoritatea asociază peelingul cu sezonul rece, nu vă temeți de efectele secundare ale acestei proceduri în timpul primăverii sau al verii. Peeling-ul în timpul verii pe baza de struguri, nu oferă exfoliere, astfel încât să trebuie să vă fie frică de apariția pigmenților, dacă veți sta la soare. 

 

 

Unica regulă, este să folosești după peelling cremă pentru față cu factor de protecție SPF. Se recomandă să fie făcute 4-6 proceduri. 
Peelingul cu struguri nu încalcă integritatea epidermei, dar elimină în mod eficient celulele moarte, făcând pielea netedă și catifelată. Procedura este superbă dacă te pregătești de sezonul de bronzare, reînnoiește pielea și îi conferă strălucire. 
Peelingul se face cel mai bine împreună cu bilele cosmetice de masaj. Această procedură este benefică pentru piele, o hidratează, o întinde, îmbunătățește circulația sângelui și a tenul. Efectul acesteia este vizibil după prima procedură. De aceea, masajul cu ajutorul bilelor cosmetice, este o procedură rapidă preferată de femeile din întreaga lume.

Dacă doriți să arătați superb, la o întâlnire sau la un eveniment, atunci, masajul cu bilele cosmetice este o decizie bună. Procedura nu are contraindicații, potrivit pentru orice tip de piele și are un efect vizibil la orice vârstă.

Chișinău, str. Independenței, 16/1. 

Facebook: Cabinet cosmetologic-Aliona Stati

079290951

 

Citiți în întregime articolul, în noul număr al revistei AQUARELLE din luna mai 2018! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1130361557007