Aprilie 18, 2018
Top 15 idei de outfituri de la modelul Rosie Huntington-Whiteley
Astăzi, 18 aprilie, îngerașul de la Victoria's Secret, Rosie Huntington-Whiteley, își sărbătorește aniversarea. Modelul împlinește 31 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este tânără, frumoasă, atragătoare și foarte stilată. De-a lungul timpului, îngerașul de la Victoria's Secret, și-a conturat stilul, devenind una din cele mai bine îmbrăcate modele din întreaga industrie a modelingului. Fashionistele de pretutindeni adoră ieșirile publice ale îngerașului, pentru că ea știe cum să se prezinte chiar și-n viața de zi cu zi. Nu renunță la tocuri, machiaj, și ținute sexy, mereu este îmbrăcată la patru ace. Cu prilejul aniversării acestei minunate blonde, ți-am pregătit un top al celor mai spectaculoase ținute marca Rosie Huntington-Whiteley, pe care le-a bifat în anul 2018!

 

 

 

 

 

Amintim că Rosie Huntington-Whiteley s-a născut la 18 aprilie 1987, în Marea Britanie. Și-a început cariera la vârsta de 16 ani, după ce finisase studiile la colegiul din localitatea natală. În 2004, Rosie a devenit reprezentanta companiei Elle, și a apărut pe copertele a numeroase reviste celebre în întreaga lume. Marea popularitate a gustat-o după ce devenise unul din îngerașii de la Victoria's Secret. 

 

În anul 2016, modelul s-a logodit cu actorul de la Hollywood, Jason Statham, după șase ani de relație. În vara anului 2017, cei doi au devenit părinți. Fiul lor poartă numele Jack Oscar Statham. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61347079277039