Aprilie 12, 2018
Eduard Galamaga: "Eu sunt mereu la curent cu ultimele tendințe"
Primăvara – timpul de schimbări, iar sufletul tocmai îți cere ceva nou! Puteți face mici schimbări în aspectul dvs sau vă puteți schimba radical stilul. Despre principalele tendințe în sezonul primăvară-vară, vă povestește super stylistul salonului de frumusețe Studio L’Oreal, Eduard Galamaga.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum ați ajuns la această profesie?


Totul a început ca un hobby. Nu m-am gândit că sfera de furmusețe mă va interesa atât de mult, dar cu timpul, a devenit o profesie. Aveam 15 ani, iar primii mei clienți, pe care i-am tuns, au fost prietenii și colegii. Când eram student ( învățam designul de încălțăminte ) era o tendință să lași un anunț cu serviciile pe care le oferi, iar eu m-am folosit de moment. Câștigam sufiecient pentru ca individual să îmi acoper cheltuielile din studenție. După care, m-au invitat în salon, unde timp de un an mi-am perfecționat abilitățile. Din 2001 lucrez în continuu în industria frumuseții.

 

 

 

Cum vă perfecționați abilitățile?


Mereu trebuie să fiu la curent cu ultimile noutăți, tehnici și produse. Din acest motiv, vizitez master-classurile peste hotare, cel mai des în Europa ( Viena, Londra, Barcelona) și SUA. Am cursuri de formare care se petrec,în general, în România. La seminare vorbesc despre metodele de vopsire, nunțele noi, combinarea culorilor și cele mai în trend tunsori ale sezonului. Tind să inspir meșterii și să le sugerez dorința de a crește pe plan profesional.

 

 

Povestiți despre master-classurile pe acre le-ați vizitat recent.


La sfârșit de ianuarie fost la o serie de master-classuri de la Matrix Destination în SUA. Acest eveniment are ca mijloc întâlnirea stiliștilor și antrenorilor care folosesc în munca sa  produsele firmei Matrix. Tot acolo, anual se petrece seria de show-uri și master-classuri, unde se prezintă trendurile, nuanțele noi și produsele de marcă. Surpriza acestui an, a fost participarea cântăreței Fergie, care e ambasadorul mărcii și care e devotată produselor de îngrijire a părului de la Matrix, în rol de speaker.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64155530929565