Aprilie 12, 2018
Family Dent: copilul dvs nu se va teme de vizita la stomatolog
Mulți maturi se tem de vizita la stomatolog, nemaivorbind de copii. Ludmila Tanasieva este medic stomatolog pentru copii la clinica Family Dent, și ea știe cum să facă ca copilul dvs să vină fără temeri în cabinetul dentistului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Family Dent

Propune o gamă largă de servicii stomatologice pentru întreaga familie. Tratarea pacienților maturi și a copiilor, sunt lucruri diferite, și acest lucru nu depinde doar de metode, medicamente, tehnică, dar și de felul în care îi tratezi din punct de vedere psihologic. De aceea, medicul dentist pentru copii trebuie să fie în primul rând un bun psiholog, care să fie capabil să facă tot posibilul ca copilul să fie bine dispus.

În clinica Family Dent, prima vizită la medicul stomatolog semnifică o etapa importantă pentru copil. Există o metodă de facere a cunoștinței copilului cu cabinetul stomatologic, care se numește Show, Touch, Do, o metodă care este întâlnită în lumea întreagă. Acest lucru ajuta ca copilul să-și facă cunoștință cu medicul, cu intrumentele, să-și facă impresii pozitive despre cabinetul stomatologic. Tratamentul are loc prin metoda jocului, noi îndepărtăm monștrii care se numesc carii, noi avem plombe colore, care fac ca dințișorul să devină magic, iar Zâna Măseluță le dăruiește cadouri copiilor cuminți.

Chișinău, str. I. Gagarin, 14 
022 222 333

www.familydent.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.308164358139