Aprilie 10, 2018
Visul care a devenit realitate mulțumită Moldova Agroindbank și VISA
Unul din cele mai importante evenimente din acest an, a fost, cu siguranță, Jocurile Olimpice de iarnă, iar să faci parte din acest eveniment grandios, și-ar fi dorit oricine. Însăși ideea că ele au loc odată la patru ani, face ca acest eveniment să fie și mai feeric, dar nu oricine are șansa de a participa la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vasile Borș și Cătălina Ibriciuc din Republica Moldova au devenit norocoșii care au avut parte de un cadou minunat de la Moldova Agroindbank și VISA. Ei au câștigat o călătorie de vis în Seul și Pyeongchang. Fiecare din ei, au câștigat călătorie pentru două persoane. Vasile a plecat în călătorie împreună cu soția sa, iar Cătălina, cu iubitul. 
 

"Atunci când am aflat că am câștigat concursul, eu eram la o petrecere cu cei de la serviciu, de aceea, am crezut că cineva face mișto de mine. Eu mi-am dorit foarte mult să câștig această călătorie, iar pentru aceasta, eu am făcut mai multe tranzacții decât de obicei cu cartela de la VISA de la MAIB. Însă, eu eram sigură că n-o să iasă nimic bun din asta, pentru că, până acum încă nu câștigasem niciodată la niciun concurs de acest gen" - – a spus Cătălina.

 

 

Vasile este plin de entuziasm când își amintește de evenimentul mult așteptat. Exact ca și Cătălina, Vasile nu câștigase până acum la niciun concurs. Și totuși el zice: Când m-au telefonat de la Moldova Agroindbank, eu eram sigur că de data aceasta norocul mi-a zâmbit și mie, în sfârșit. Pentru că este o bancă serioasă, de aceea nici nu am avut dubii. Însă, soției mele nu-i venea să creadă, doar când am ajuns la aeroport, ea a înțeles că toate astea se-ntâmplă cu adevărat." - a spus Vasile. 


Condițiile de participare la concurs, pe care le-au prezentat MAIB și VISA, au fost simple și clare: era necesar să ai cardul VISA de orice tip, să efectuezi cel puțin o tranzacție în sumă de 100 lei și să te înregistrezi pentru a avea posibilitatea de a participa la concurs. Câștigătorii au fost aleși la întâmplare de către compania care a primit autorizare de la VISA, pentru a evita orice posibilitate de interferență în procesul de selecție și să înlăture suspiciunile privind cele mai mici încălcări.

"Totul a fost organizat pe nota 10, - spune Cătălina, căreia MAIB și VISA i-a ajutat să primească viză pentru călătorie, fără să fie obligată să meargă inițial la Kiev.  – Când am ajuns la locație, totul a fost superb. Nouă ni s-a oferit transfer din aeroport spre hotel, care avea cinci stele, și se afla chiar în centrul orașului. Noi am fost întâmpinați foarte frumos și ni s-au oferit chiar și cadouri.  
Foarte impresionante pentru Vasile și Cătălina au fost tehnologiile inovative, care le-au fost la dispoziție timp de toată vacanța.
Pe lângă cartele, lor li s-au oferit și insigne, cu ajutorul cărora, ei puteau face plăți rapid și convenabil.

 

"Unicul lucru care ne-a lipsit nouă în Coreea a fost somnul. - spune Cătălina amintindu-și de programul încărcat de care au avut parte.

"Au fost multe evenimente, noi trebuia să ne acomodăm rapid, în schimb nu ne-a fost deloc trist. - adaugă Vasile. 

În plus față de programul principal pentru cei patru norocoși, a fost organizat un turneu prin orașului Seul, care le-a adus posibilitatea, încă o dată, să se scufunde în atmosfera absolut incredibilă a capitalei Coreei de Sud și a împrejurimilor sale.

"Este o combinație de ultra-modernitate și tradiție, un aliaj pe care nu l-am mai întâlnit", – spune Vasile.

Desigur că,  o excursie într-o astfel de țară distinctivă nu putea trece fără aventură – în special pentru cei care le căutau. Cătălina, cu zâmbet pe buze își amintește cum s-au pierdut împreună cu iubitul său prin oraș. Ei nu cunoșteau limba, nu găseau taxi. Însă, entuziamsul și încrederea le-a ajutat pe ambii să găsească drumul spre hotel.  

În schimb în cea de-a doua zi, în contrast cu experiențele acumulate – ei au ales bilete în zona VIP a stadionului. Anume de acolo, Cătălina urmărea cu admirație performanțele maeștrilor de patinaj artistic. Deși Vasile nu a avut posibilitatea să obțină bilete în zona VIP, el povestește cu mare entuziasm despre întrecerile sportive pe care le-a urmărit din tribune. 

"Noi eram foarte aproape de schiori, pe doi dintre ei eu i-am și fotografiat. A fost uimitor. Atmosfera era fenomenală. Milioane de susținători luptau pentru echipele lor. Călătoria a depășit toate așteptările".


La sfârșitul discuției, Vasile a spus: "Noi suntem mulțumiți Moldova Agroindbank  și VISA, deoarece au demonstrat încă o dată cel mai înalt profesionalism și, de asemenea, faptul că sunt cei mai buni în afacerea lor".

 

Citiți în întregime articolul în noul număr din luna aprilie al revistei AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8242654800415