Martie 20, 2018
Anișoara Loghin: noua imagine a emisiunii O seară perfectă
Anișooara Loghin, care timp de 7 ani a lucrat în calitate de prezentatoare și reporter Pro TV vine acum într-o nouă ipostază. De-acum, Anișoara Loghin este noua imagine a emisiunii “O seară perfectă”. Despre noul său post, despre oaspeții emisiunii și despre cum reușește să arate mereu bine, chiar dacă are un grafic încărcat, Anișoara Loghin ne va povesti în interviul realizat pentru revista AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 În cariera dumneavoastră a avut loc o mare schimbare. Ați devenit prezentatoarea emisiunii de divertisment “O seară perfectă”. A fost ușor să faceți acest pas după ce ați fost timp de șapte ani reporter la televiziune?

A fost o decizie importantă pentru mine, foarte radicală. Să fii prezentator la o emisiune de divertisment e cu totul altceva decât să fii reporter sau prezentator de știri. În primul rând, am fost nevoită să ies din zona mea de confort, ceea ce nu a fost atât de ușor.

 

Cum au reacționat persoanele dragi când au aflat că aveți un post nou?

La început, ei își făceau griji, pentru că nu erau siguri că această decizie este una bună, ei nu știau dacă eu mă voi descurca, în calitate de prezentatoare de divertisment. Cu timpul ei s-au liniștit. văzând că mă descurc binișor. Unica ce-i deranjează, este faptul că eu am un grafic de muncă extrem de încărcat.

 

Cum credeți, de ce anume dumneavoastră ați fost aleasă să fiți noua prezentatoare a emisiunii “O seară perfectă”? Sau aceasta a fost inițiativa dumneavoastră?

Nu, nu a fost inițiativa mea. Nu știu de ce am fost aleasă anume eu. Dar, cu siguranță, cei de la conducere au avut motive anumite pentru a mă alege anume pe mine.

 

 Povestiți-ne despre noul lucru. Ce a fost pentru dumneavoastră neobișnuit și absolut nou?

Chiar dacă între reporter și prezentator TV există ceva comun, totuși există și o mare diferență. Eu aveam senzația că am nimerit într-o cu totul altă lume, o lume nouă, o lume neștiută. Fiind reporter TV, eram înconjurată mai mult de oameni din lumea politică, acum însă, trebuie să mă deprind cu un alt cerc de oameni, cei din show business. Încă mă acomodez, dar cred că în scurt timp mă voi deprinde cu ușurință să comunic cu artiștii, cum a fost și cu politicienii și cu economiștii.
 

 Cum te pregătești de emisie directă?

Fiecare zi de lucru pentru mine este foarte încărcată. Mă pregătesc de emisie încă de dimineață. Invitați sunt mulți, și trebuie să știu informația despre fiecare invitat în parte. Și ultimul punct în pregătirile pentru emisie este machiajul și alegerea ținutei pentru emisiune.

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna martie 2018 al revistei AQUARELLE 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89096093177795