Martie 13, 2018
Povestiri din familie: Olga Constantinică și Serghei Corobceanu
Ce înseamnă o familie formată din doi medici chirurgi; merită să fii indulgent față de copilul propriu; și cum trebuie să te odihnești, răspunsul la aceste întrebări le vei afla din interviul pe care ni l-a acordat Olga Constantinică și Serghei Corobceanu, împreună cu fiica lor Corina.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Se zice că familia în care soțul și soția sunt medici faimoși, nu face parte din realitate.

Serghei

Așa e! Este dezastruos! (Râde)

 

Olga

 Doi medici încă nu este ceva periculos, însă, doi chirurgi, cum este în cazul nostru, deja devine interesant.


Serghei

Eu nu am vrut neapărat ca soția mea să fie medic. Eu pur și simplu am întâlnit-o pe Olga, și am aflat că și ea este lucrător medical.


 

 Olga

Noi mult timp am lucrat împreună într-o secție la Spitalul de Urgență. Noi eram împreună și la serviciu și acasă. Acum, însă, orarul nostru de muncă diferă. Serghei lucrează la Spitalul de Urgență, iar eu într-o clinică privată, unde medicii chirurgi lucrează 24 ore pe zi, ceea ce nu le convine soțului și fiicei mele.

 

Serghei

Desigur că nouă ne lipsește Olga. Chiar și atunci când ea își petrece timpul cu noi, oricum mereu o sună pacienții. Olga nu-și stinge telefonul mobil. Pacienții fură din timpul personal al familiei noastre. (Râde)

 

 

Din acest motiv se întâmplă să nu vă înțelegeți?


Serghei

Cearta este metoda noastră. Noi cu Corina știm anumite metode pentru a o influența pe mama.


Olga

Îmi amintesc când Corina avea trei ani, eu m-am întors de la muncă, și ea a sărit la mine în brațe spunându-mi, “Mama, mi s-a făcut dor de tine”. În acel moment eu am realizat că nu mai pot lucra și-n continuare în același regim nu e posibil. Însă… la medici mereu există un “însă”. Nu-i posibil să vii acasă și să lași serviciul după ușă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67112231254578