Martie 09, 2018
TOP 8! Vezi cum au sărbătorit Ziua Internațională a Femeilor vedetele de la noi
Cea mai frumoasă sărbătoare consacrată femeilor a avut loc aseară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Flori, cadouri, mesaje, emoții nenumărate, femeile au fost scăldate în dragoste și atenție, și toată lumea-n jur era fericită. Vedetele de gen feminin de la noi din țară, au sărbătorit și ele, au postat poze, iar noi ne-am bucurat să le vedem fericite. Află și tu, cum au sărbătorit vedetele de la noi Ziua Internațională a Femeilor!!!

 

Prezentatoarea TV, Daniela Burlac a sărbătorit 8 martie împreună cu logodnicul său, în cel mai romantic oraș de pe globul pământesc, și anume, la Paris!

 

 

Tany Vander care este plecată împreună cu iubitul său pe insulele Maldive, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, mulțumindu-i iubitului său pentru tot ce face el pentru ea. Pentru faptul că el îi împlinește dorințele, și că îi este alături.

 

 

Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan, și-a început ziua de 8 martie fiind sărutată de puicuțele ei minunate, și de soțul ei. Seara a gustat din mâncăruri picante, iar acum a ajuns în Bosfor. Lilu soarbe cafeaua matinală, și savurează frumusețea acestui oraș minunat.

 

 

Interpreta Cristy Rouge a primit un buchet frumos de trandafiri roșii, și a zis că cel mai frumos buchet, e cel dăruit de persoana iubită.

 

 

Modelul Laura Jdanov, de care este încântat Cătălin Botezatu, nu s-a așteptat să primească în această zi flori, pentru că, consideră că este în primul rând, ziua mamelor. Dar, totuși, s-a bucurat să i se ofere trandafiri, frumoși și lungi, atât de lungi, încât Laura singură este în nedumerire, că există așa trandafiri.

 

 

O altă prezentatoare TV de la noi din țară, Doina Stratan, a fost răsfățată cu multe flori, așa cum se cuvine într-o zi deosebită ca aceasta.

 

 

Inesa Voscoboinic, de sărbătoarea internațională a femeilor a plecat în țările calde, și anume, în Grecia pe o plajă din Salonic.

 

 

Interpreta Natalia Barbu a sărbătorit 8 martie pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac", în cadrul concertului Mărțișor. Interpreta a arătat minuat, într-o rochie care i-a scos în evidență formele apetisante, și feminitatea. Natalia a interpretat cel mai recent cântec pe care l-a lansat acum câteva zile "Ești atât de frumoasă", pe care I l-a dedicat mamei sale.

 

Realizat de: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7170512676239