Martie 07, 2018
Doina Cecan: Hair stylingul nu e doar o profesie, e pasiunea și viața mea
Să devină hair stylist profesionist, nu doar pe meleagurile moldave ci și peste hotarele țării, este un vis care pentru Doina Cecan a devenit realitate. Doina Cecan are cu ce să se mândrească, a obținut victorii la concursurile internaționale, a colaborat cu branduri renumite, a obținut diplome, trofee, și, cel mai important, a reușit să-și bucure clienții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Să-È›i demonstrezi profesionalismul peste hotarele țării, nu este atât de uÈ™or, dar tu ai reuÈ™it să faci acest lucru. Cum a fost posibil?

Pentru prima oară mi-am vopsit părul când aveam doar 15 ani. Cred că anume atunci am conÈ™tientizat că colorarea părului, va deveni menirea mea. Dar niciodată norocul nu încurcă. CâÈ›iva ani în urmă, eu am plecat în vacanță în Dubai, È™i m-am întors de-acolo cu un contract de muncă.

 

Tu lucrezi nu doar în Dubai ci È™i în Germania. Unde È›i-a plăcut mai mult să lucrezi?


Dacă în Moldova ar fi aceleaÈ™i condiÈ›ii de muncă ca È™i în Europa, cred că eu niciodată nu m-aÈ™ fi mutat cu traiul. În Dubai mi-a fost confortabil, pentru că acolo e cald È™i este mult soare, însă în Germania este ploios, de aceea mi-a fost cam dificil să mă deprind cu aceste condiÈ›ii. În timpurile dificile, pe mine mă salvează pasiunea mea, un pas înainte îmi dă energie È™i încredere în propria persoană.

 


Ai câÈ™tigat la concursurile internaÈ›ionale, È™i ai devenit cea mai bună printre hair-stiliÈ™tii din întreaga lume. Ce scopuri ai în continuare?


Faptul că am fost recunoscută la nivel internaÈ›ional, este un lucru important, nu doar pentru mine, ca specialist,  ci È™i pentru profesioniÈ™tii din toate domeniile. Să participi la concursuri, semnifică nu doar faptul că îÈ›i poÈ›i demonstra profesionalismul, ci È™i să înveÈ›i ceva nou, să-È›i faci cunoÈ™tință cu oameni noi, È™i cu adevăraÈ›i maeÈ™tri din acest domeniu. Eu am obÈ›inut mai mult de 40 de diplome È™i certificate timp de 11 ani. La prestigiosul concurs Beauty World eu am ocupat locul întâi, la categoria - vopsirea părului. În Brazilia, eu am devenit cea mai bună, la categoria îndreptării părului cu keratin. În Berlin, eu am obÈ›inut locul întâi la concursul Creative Blond. Sper că lista concursurilor va creÈ™te. De asemenea, eu am lucrat în calitate de antrenor pentru vopsirea părului la multe branduri internaÈ›ionale, precum, John Paul Mitchell Systems, Revlon, Olaplex, Indola È™i altele.


Cum aveți grijă de părul dumneavoastră?


Atunci când am grijă de părul meu în condiÈ›ii casnice, eu mereu folosesc protecÈ›ia termică. Cred că nicio domniÈ™oară nu trebuie să ignore acest lucru, pentru că el este foarte important. Îmi plac uleiurile pentru păr, ele foarte bine protejează părul. Balsamul nu trebuie să fie utilizat doar după spălarea părului, ci È™i înaintea aplicării È™amponului. Și încă un sfat simplu, dar foarte eficient, nu spălaÈ›i părul cu apă prea fierbinte! 30 grade sunt suficiente!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.5206348896027