Ianuarie 19, 2018
Împreună: Andrei și Oxana Jicol
În perioada sărbătorilor de iarnă e atât de plăcut să afli istorii interesante ale cuplurilor fericite. Astăzi, oaspetele rubricii noastre Împreună, este cuplul prietenos Jicol, fondatorii agenției de publicitate Trendseter.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoștința

Oxana

Ne-am întâlnit în cadrul proiectului privind schimbul de experiență între instituțiile de învățământ. Eu eram absolventă, iar Andrei era la Universitate. El mi-a plăcut din prima. (Zâmbește.)

Andrei

Eu m-am îndrăgostit în vocea ei.

Oxana

Andrei așa spune pentru că noi ore întregi vorbeam la telefon (Râde.)

Andrei

Ca atare, totul n-a fost chiar așa. Cum numai am văzut-o pe Oxana, am înțeles că eu mă voi însura cu ea, am înțeles că ea va fi mama viitorilor mei copii. Totul era clar. (Râde.) 

 

Nunta

Andrei

Când noi cu Oxana am înțeles că e timpul să trecem la un alt nivel al relației noastre, noi împreună am cumpărat inele. Noi nu am vrut să-i punem în situație pe părinții noștri, de aceea, singuri am organizat o nuntă modernă, cu tineret. A fost foarte vesel.  

Oxana

Eu eram în rochie albă. Până la primul dans, căci pentru dans, eu m-am îmbrăcat în rochie neagră. Noi am pregătit un tangou.

Gemenii

Andrei

Nu știu de ce, dar eu eram convins că noi vom avea gemeni. Aceasta era o presimțire de-a mea.

Oxana

Așa s-a și întâmplat! Când am aflat la ultrasonografie că vom avea, totuși gemeni, eu m-am speriat și am plâns de bucurie.

Andrei

În primele luni după nașterea gemenilor ne-a fost dificil. Un lucru bun a fost faptul că noi am strâns niște bani, căci am avut multe cheltuieli, pentru alimentație, pamperși, medici...  Și, desigur, copiii nu ne permiteau să ne săturăm de somn.

Oxana

Gemenii foarte greu adormeau. Nu am avut chestii, gen, astăzi Andrei este de serviciu, iar mâine eu. Noi ambii nu dormeam,fiecare aveam în brațe câte un copil. Iar dacă unul adormea, celălalt se trezea.

 

Numele copiilor

Andrei

Când cei apropiați că i-am dat numele fetiței Andreea, toți au crezut că eu am insistat. Însă, n-a fost chiar așa. Oxana a fost cea care a ales numele fetelor. Ea le-a ales, iar mie mi-au plăcut.  

Oxana

Am ales numele pentru copii înainte ca să fiu gravidă. Mie-mi plăcuse numele Andreea, încă din perioada emisiunii Surprize-Surprize, prezentatoarea căreia era Andreea Marin. Mi-am dorit ca numele băiatului tot să se înceapă cu vocala "A". Astfel, băiețelul a devenit Alexandru. Iar pe fiica mai mică am numit-o Sofia, încă un nume frumos istoric.  

Sarcina

Andrei

Oxana nu a fost pretențioasă în timpul sarcinii, nu avea crize, isterii. Oxana mereu mânca banane și chifle. Și dacă în timpul nopții eu auzeam cum cineva ronțăie, îmi dădeam seama că Oxana își împlinește poftele nupțiale. 

Oxana

Când eram gravidă cu Sofia, îmi doream să mănânc asemenea bucate, pe care nu obișnuiesc să le mănânc de obicei, precum, slănină, lămâie cu sare (Râde)

Andrei

Lămâie mereu aveam în frigider, nu doar la noi acasă, ci și la părinți. Oxana a avut pofte, chiar dacă spunea că va putea rezista fără lămâie o noapte. Dar, totuși, m-am dus după lămâie pentru soția mea, la miezul nopții. (Râde.)

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie- februarie 2018! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9925119876862