Ianuarie 18, 2018
Floare Carpet Kids – covoare pentru copii pentru orice gust
Covor moale, este un lucru important în casa ta, el face ca acasă să fie confortabil și bine. Dacă aveți copii, cel mai bine ar fi să alegeți un covor pentru ei. Producatorul autohton, Floare - Carpet oferă o mare selecție de covoare stilate și de calitate pentru camerele pentru copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Calitate, testată de timp
Alegând mărfuri pentru copii, noi în primul rând ne axăm pe calitate. Și nu că ar fi un moft, e într-adevăr un lucru important. Copiii sunt energici și activi, iar aceasrta este un factor care dă de știre că, dacă calitatea produsului va fi proastă, atunci marfa nu va ține mult timp. Un lucru important al mărfii de calitate este faptul că fiind naturală, este, totodată inofensivă pentru copil, în componența lui nu sunt componente periculoase pentru sănătate.


Floare - Carpet – producător autohton de covoare de înaltă calitate, cu o experiență de 40 de ani. Prioritatea sa principală în muncă este - calitate. Lâna care este folosită de către Floare - Carpet, este ecologic curată, materii prime naturale. 
Covoarele Floare - Carpet îndeplinesc standardele internaționale de calitate EN ISO, Woolmark и OEKO-TEX. Standardele de înaltă calitate sunt confirmate de trofeele și premiile de clasă mondială. Alegând Floare Carpet, puteți fi siguri de calitatea produselor.

Colecția Kids

Copiii merită ce e mai bun. De aceea, Floare - Carpet au făcut o colecție specială de covoare pentru copii. Dacă ești în căutarea covorului pentru camera de copii, atunci vei fi plăcut uimit, când vei vedea câte culori și modele stilate poți găsi la Floare - Carpet.

 

Element stilat pentru interior
Covorul joacă un rol important în crearea unei imagini armonioase a camerei pentru copii. Colecția Kids este o selecție largă de covoare de diferite culori și cu modele diferite care le plac copiilor.


Consultanții magazinului Floare - Carpet te vor ajuta să-ți alegi covorul, pe baza dorințelor dvs. și a stilului în care se face camera copiilor. Animăluțe haioase, culori aprinse, mașinuțe, avioane, fluturași și bufnițe, acolo poți găsi covor pe placul tău și al copilului tău.

 

Calitate și siguranță
Toate produsele Floare - Carpet, inclusiv colecția covoarelor Kids, este produsă din lână de calitate. Covoarele Kids nu conțin componente artificiale, сare ar fi putut crea reacții alergice la copil. Covoarele sunt făcute din lână ecologică, care este cea mai bună opțiune nu numai pentru calitate și durabilitate, ci și pentru siguranța absolută a copiilor și adulților.

 

Alegerea perfectă


Cumpărând covor în camera copilului tău, trebuie să iei în considerație caracterul copilului tău. Elementele roșii au energetică puternică, și-i va ajuta copilului tău să fie activ.

Dar când culoarea roșie prevalează, atunci poate provoca iritație, mai ales dacă copilul are caracter holeric. Culoarea galbenă ridică dispoziția, ajută să fii activ, și se combinp de minune cu copiii creativi.
Culoarea clasică pentru băieței - albastru, poate calma și relaxa. Dacă copilul tău este activ și foarte energic, atunci, ai putea pleda pentru culoarea albastră, căci această culoare ajută la echilibrarea stării de spirit. De asemenea, este culoarea care ajută la somn, de aceea, dacă copilul tău greu adoarmne, atunci alege pentru el culoarea albastră. Culoarea verde ajută la concentrare, înseamnă că, este culoarea care va fi perfectă pentru camera unui școlar. Dar, orice culoare ați alege, în colecția Kids de la Floare - Carpet veți găsi nuanța pe care o căutați.

 

Chișinău
str. Grădina Botanică, 15
www.floare-carpet.md
022-85-66-90
022-85-66-88

Facebook

Citiți articolul în întregime, în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82441425323486