Decembrie 15, 2017
Great Britain Party! AQUARELLE prezintă show-ul cu tradiții britanice
Proiectul tradițional "Fii fata de pe coperta AQUARELLE", în anul acesta a fost în stil britanic. Zece finaliste talentate au concurat pentru premiul mare, și pentru apariția pe coperta primei reviste pentru femei din Moldova. E timpul să ne amintim cele mai minunate momente de la acest show.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angela Sârbu

Directorul Deneral al holding-ului  AQUARELLE GROUP

Indiferent de rezultatul concursului, fiecare participantă a proiectului, a avut posibilitatea de a se manifesta. Pentru fetele care au participat la acest proiect, este o experiență de neuitat.  Finalul concursului Miss AQUARELLE 2017 a fost grandios, în primul rând din cauza participantelor care au fost foarte talentate. Eu sunt convinsă că fiecare participantă va avea succes în viitor. 

 

Svetlana Bivol

Directorul Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici 

Este o tradiție deja să fiu membru al juriului la acest minunat concurs. Eu, de fiecare dată mă bucur să văd noile idei, și inventivitatea celor de la AQUARELLE. Mi-a plăcut foarte mult că acest concurs a fost în stil britanic, că femeile purtau pălărioare, că muzica a fost bună.  AQUARELLE, voi sunteți cei mai buni!

 

Oleg și Oxana Ciuprun

Directorul General și Fitness-Directurul clubului Fitness Doza

Pentru noi, toate evenimentele organizate de AQUARELLE, prezintă interes, pentru că ele mereu se desfășoară la un nivel înalt. Miss AQUARELLE este proiectul pentru fetele tinere, active, talentate, pentru acele fete care au scop și care luptă pentru el. Noi suntem convinși că încă ne vom vedea cu finalistele concursului și cu oaspeții proiectului. (Zâmbește.) Toate finalistele proiectului au primit cadouri de la Fitness Doza, iar deținătoarea premiului principal, a primit din partea noastră un abonament anual la Fitness Doza.

 

Valentina Radcenco

Fondatoarea și directorul fondului cultural ArtPodium

AQUARELLE – sunt cu adevărat bravi, pentru că ajută începătorilor! Eu sunt convinsă că, pentru fetele tinere și talentate, AQUARELLE face un lucru bun. 

 

Stela Iurcu

Brand-manager-ul companiei  EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY

Compania EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY și Cidru Goldleaf sunt partenerii proiectului Miss AQUARELLE de mai mulți ani. Acest proiect este în primul rând, concurs de talente, iar voi, cei de la AQUARELLE, ajutați de fiecare dată să promovați cultura în țara noastră. Noi credem că, toate finalistele concursului vor avea succes. Premiul principal, noi l-am dat talentatei Victoria Rașcu.

 

Valentin Berzan

Directorul General online-magazinului elefant.md

Magazinul online elefant.md lucrează în special pentru oamenii activi, care știu toate tendințele. Noi avem un mare asortiment de bunuri. Începând cu parfumuri și terminând cu cărți, de aceea, eu sunt convins că oricine va găsi ceea ce caută pe elefant.md. 

 

Dumitru Sergheev

Directorul General Bis-Concert

În acest an, participantele sunt mai talentate decât în anul precedent. Părerile juriului s-au divizat, de aceea, ne-a fost complicat. (Zâmbește.) Cred că, câștigătoarea concursului, Anastasia Odobescu va arăta nemaipomenit pe coperta revistei AQUARELLE.

 

Mirela Covali, Zinaida și Romeo Sambrițchi 

 

Mihaela Sârbu, Svetlana Bivol, Angela Sârbu, Olia Tira 

 

Prezentatorii minunați ai proiectului: show-man, solistul trupei AKORD, Igor Sârbu și deținătoarea titlului "Miss AQUARELLE 2016", Irina Tarasiuc. 

 

 

Show-ul a fost deschis de băieții de la SunStroke Project, doar că, de data aceasta, ei nu au cântat hitul "Hey Mamma", ci cântecul trupei The Beatles "Twist and Shout".

 

Una din cele mai încântătoare participante la show-ul "Brit Karaoke Awards" by Аquarelle 90,7 FM, Mihaela Sârbu, a interpretat piesa interpretei Adele "When We Were Young".

 

 

  Black and White!

 

DoReDos – câștigătorii concursului "New Wave 2017" din Soci, au interpretat piesa "Hippy Hippy Shakes".

 

Olia Tira a intepretat hit-ul decedatei Amy Whinehouse - Valerie! 

 

Vitalii Manciunschii a intepretat piesa fierbinte a lui Joe Cocker.  

 

De asemenea, la Miss AQUARELLE au cântat Ionela Covali, Nadejda Volk și Cristi Sambrițchi

 

Imnul campionilor "We Are the Champions" la sfârșitul proiectului a fost cântat de câștigătorul proiectului "Brit Karaoke Awards" by Aquarelle 90,7 FM, MC Johnny Walker!

 

Oaspeții serii

 

Membrii magazinului online, elefant.md

 

Membrii companiei Dermacosmetica

 

Gheorghe și Constanța Ciuperca

 

Membrii companiei Efes Vitanta Moldova Bravery

 

Partenerii proiectului:

                              



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66247057914734