Decembrie 14, 2017
XVII Festival de modă ArtPodium
Festivalul de modă АrtPodium demult a devenit un brand, și un eveniment mult așteptat pentru țara noastră. Aceasta este o platformă unică, unde designerii pot să-și prezinte colecțiile proprii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimii 17 ani, aici au fost descoperite multe nume. Anul acesta, în decursul celor 3 zile de festival, la CIE Moldexpo publicului i-au fost prezentate colecții incintante și așteptate, și au făcut cunoștință cu colecțiile noilor designeri.

Valentina Radcenko

Fondatorul și directorul Fundației Culturale ArtPodium

Totul a fost minunat, deși, ca de obicei, au existat mici deficiențe. (Zâmbește.) Nominația specială - Red Ribbon, a permis celor trei designeri de-ai noștri să-și prezinte colecțiile la un Fond Mondial, care va avea loc în luna aprilie 2018, la Moskova, unde vor participa și alți designeri din Europa și Asia.  

Festivalul ArtPodium – este un bun start, care dă posibilitatea câștigătorilor, să participe la mai multe festivaluri internaționale de modă. De aceea, Festivalul Art Podium este cu adevărat deosebit!

 

Olia Tira

Intepretă, prezentatoarea festivalului ArtPodium 2017

Acestea au fost trei zile minunate. Atmosfera la acest festival este plăcută. Sute de costume, make up artiști, modele, emoții. Pentru designerii începători, acest festival este foarte important, aici începe viitorul lor.

 

Designerul Elena Grati și-a prezentat colecția sa, care poartă denumirea "Sufletul femeii". Ea a obținut locul 1 la festivalul ArtPodium 2017 la nominația "Handmade", și a primit un premiu special de la revista AQUARELLE! 

 

 

Colecția Silviei Jalba "Black & White" a obțunut locul 1 la nominația "Streetstyle".

 

 

Colecția "Visul" a obținut locul 1 la nominația "New Generation". 

 

Locul 1 la nominația "Art" la obținut Galina Răileanu, care a prezentat colecția "Universul lui Van Gogh". 

 

 

Marele premiu la obținut designerul Elena Bannaia. 

 

În acest an, Festivalul de Modă ArtPodium, a împlinit 17 ani. Uluitor, dar oamenii care au contribuit la organizarea acestui festival, practic nu s-au schimbat, continuând să lucreze pentru acest festival: Valentina Radcenko, Igor Cemortan, Irina Saltanovskaia - veteranii festivalului. 

În toate aceste trei zile, pentru cel mai important podium din Moldova, au lucrat modelele de la școala Prestige.

Oaspeții festivalului au avut ocazia să vadă nu doar colecțiile designerilor, dar și accesoriile cu gust alese pentru acest festival. 

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2017, al revistei AQUARELLE.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89160919189453