Decembrie 05, 2017
BaByliss: cea mai bună calitate pentru părul dumneavoastră
Compania franceză BaByliss - liderul mondial pe piața beauty-tehnologiei pentru păr. Mulțumită produselor calitative și moderne BaByliss, este ușor să ai un look nemaipomenit și profesionist, chiar și acasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Păr drept, bucle mari, sau volum extraordinar? Toate astea le poți obține în condiții casnice, cu ajutorul dispozitivelor de la BaByliss. Tehnica care se folosește în lumea profesională, îți permite ușor și repede să-ți faci acasă o coafură încântătoare, să-ți usuci părul fără a-l deteriora, iar bărbaților, le permite să-și facă un look fresh, cu ajutorul aparatelor de la BaByliss.  

Bucle perfecte 

Să te poți aranja pentru un eveniment în timp scurt, este visul oricărei femei. Cu ajutorul BaByliss Curl 2 Secret C1300E  veți putea cu ușurință să vă faceți bucle perfecte, care se vor menține mult timp. Sistemul unic, va face părul să fie strălucitor, și îl va apăra de la supraîncălzire, mulțumită ionizării și acoperirii ceramice speciale.

Păr neted și drept

Pentru fetele care își îndreaptă părul zilnic, este foarte important să-și mențină părul sănătos și frumos. Datorită unei acoperiri speciale, redresorul de abur ST395EI-PRO are funcții de umidificare și îndreptare. Cinci regimuri de temperatură. Ionizarea îndepărtează electricitatea statică și dă strălucire părului.

 

 

Feon pentru păr, cu uscare rapidă 

Feonul BaByliss 6615Е – este un dispozitiv unic, pe care trebuie să-l aibă fiecare domnișoară. Garanția care se oferă pentru feonul BaByliss, este de cinci ani, ceea ce demonstrează calitatea bună a acestui feon de păr.  Uscătorul puternic pentru păr, poate usca chiar și părul cel mai des și mai lung, în doar câteva minute. Are trei regimuri de temperaturi, care oferă posibilitatea de a alege regimul optimal pentru fiecare tip de păr în parte.  

 

Trimmer pentru bărbați

Multi-trimmerul BaByliss E835E este un dispozitiv indispensabil pentru acei bărbați care au grijă de aspectul lor fizic. Opt ghiduri individuale, posibilitatea spălării sub apă, ascuțirea 3D a lamelor electrochimice, barierele pentru modelarea bărbii, tăierea părului și multe alte funcții sunt combinate într-un singur dispozitiv de la BaByliss.

 

 

Chișinău, bul. Ștefan cel Mare, 8. 

GSM: 068-139-239

Facebook: BaByliss Moldova

 

Continuarea articolului îl puteți citi în noul număr al revistei AQUARELLE, decembrie 2017. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.5965132713318