Noiembrie 02, 2017
6.9 = Dublu Debut! Alla Donțu - regizor, Karizma - actriță!
Aseară a avut loc premiera spectacolului "6.9". Un spectacol despre pasiune, dragoste, dar și lupta continuă cu fricile interioare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A fost un dublu debut. Pentru prima oară am văzut-o pe interpreta Karizma în calitate de actriță, iar pe producătoarea  Alla Donțu, în calitate de regizor. Karizma a fost pe scenă alături de actorul Nicolae Jelescu, iar jocul lor a fost acompaniat de muzicianul Octavian Coteț.

6 zile și 9 nopți- timpul care îi este preconizat eroinei pentru a-și înfrunta fricile, și pentru a putea renaște. Este un spectacol care conține un șir de simboluri, care urmează să fie descifrate pe tot parcursul piesei. El (Nicolae Jelescu) - psihanalistul, Ea (Ola Tabu) - clienta. Piesa este bazată pe un dialog, format din două persoane, care are ca scop tratarea fricilor. Simbolistica cifrelor se descifrează ca: 6 - perfecțiune, iar 9 - sfârșitul începutului, sau, începutul sfârșitului. 

Este un spectatcol în care s-au întâlnit cele mai frumoase ramuri ale artei - poezia, muzica, dansul, dar și, jocul actoricesc. Piesa a fost jucată în incinta Teatrului "Alexei Mateevici". Spectacolul este o colaborare cu YOUBESC Creative Institute.

„Este un debut pentru mine în calitate de regizor în teatru. De mult visam să vin la teatru și să mă regăsesc într-o simbioză perfectă a jocului actorilor, muzicii live, dansului, imaginii proiectate și sound-ului. Aș vrea să cred că „6.9” va apropia în mod elegant oamenii în sălile mici de spectacol..." - a zis regizoarea spectacolului, Alla Donțu. 

Pe 17 ianuarie, anul curent, a fost lansată platforma online "Ola TABU", proiect care presupune abordarea deschisă a tuturor subiectelor Tabu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48494005203247