Septembrie 15, 2017
Cea mai bună prietenă - Cel mai bun donator! Selena Gomez a avut un transplant de rinichi!
Ieri, pe rețeaua de socializare instagram , Selena Gomez a postat o informație care i-a șocat pe fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena a povestit că vara aceasta a trecut printr-o operație complicată de transplant de rinichi. Organul a fost donat de către cea mai bună prietenă a acesteia, Francia Raisa, actrița americană în vârstă de 29 de ani. O faptă măreață! 

 

 

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

 

Transplantul a fost necesar deoarece Gomez suferea de mai mulți ani de o boală autoimună, lupus eritematos.

„Știu că mulți dintre fanii mei au observat că o mare parte din vară eu nu am apărut în public, și își puneau întrebarea de ce nu îmi promovez melodiile cu care mă mândresc foarte mult. Deci, am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza lupusului. Operația a fost extrem de necesară pentru sănătatea mea. Acum vreau să îi mulțumesc public familiei mele și incredibilei echipe de medici pentru tot ce au făcut pentru mine înainte și după intervenția medicală. Și desigur nu-mi ajung cuvinte să redau cât de recunoscătoare sunt prietenei mele Francia Rice. Ea și-a sacrificat rinichiul pentru mine! Te iubesc atât de mult, ești sora mea", a scris tânăra vedetă în Instagram.

 

 

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

 

 

 

Menționăm că, despre boala pe care o posedă, Gomez a aflat în anul 2015. Interpreta a încercat să se trateze însă chimioterapia nu a ajutat-o. Selena a intrat într-o depresie și atacuri de panică. Totuși, anul trecut, interpreta s-a întors în domeniul artistic: acum ea nu doar cântă dar și se filmează în noul film a regizorului Woody Allen.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63552093505859