Septembrie 12, 2017
Roza Syabitova - participantă și logodnică în propriul show televizat!
Xenia, fiica pețitoarei a postat pe pagina sa de pe facebook o fotografie de la filmări, în care se vede clar că mama acesteia participă în emisiunea sa, în rolul unei logodnice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rosa Syabitova a fost căsătorită de două ori. De la prima căsnicie cu soțul Mihail, aceasta l-a născut pe fiul său Denis și pe fiica Xenia.  După zece ani de căsătorie, în anul 1993 Rosa a rămas văduvă, Mihail a murit de un atac de cord. Cu cel de-al doilea soț, producătorul Iurie Andreev, Syabitova s-a întâlnit în anul 2008 la show-ul televizat "Hai să ne căsătorim!". În relațiile de cuplu, pasiunea dintre ei era una foarte zbuciumată, bărbatul își bătea soția și o șantaja. În 2011 cuplul a divorțat oficial.

După două căsnicii fără succes, Rosa încă nu își pierde speranța de a-și îmbunătăți viața personală, de aceea ea își caută soțul chiar "la locul de muncă".

Fiica prezentatoarei, Xenia, a publicat pe pagina sa de Facebook o secvență video: "Ieri s-au petrecut filmările pentru" Hai să ne căsătorim ", unde Rosa Syabitova a fost mireasa principală! Am descoperit toate secretele! ".

Data lansării acestei emisiuni încă nu a fost  anunțată așa că rămâne de văzut dacă aceasta își va găsi a doua jumătate ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51974081993103