Mai 24, 2017
Cum sunt femeile la pat în funcţie de zodie
Pentru a fi bună la pat, mai întâi de toate, este important să te cunoști din punct de vedere sexual. Orice femei are un fel de a fi în pat, iar astrologii susțin că el este dictat de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 

Află în continuare ce trăsături înnăscute are sexualitatea ta, pentru a știi ce calități să valorifici și ce defecte să înlături! Astfel, îți vei cizela prestația în pat și te vei putea declara pe bună dreptate o femeie bună la pat!

 

 

 

1. Femeia berbec

În pat pui plăcerea ta pe primul plan și nu prea găsești farmecul sexului fără orgasm. Vrei ca atât tu, cât și celălalt, să fiți cu adevărat satisfăcuți la final! În general, tinzi să fii egoistă în pat, dar echilibrezi balanța pentru că îți pasă de impresiile pe care le lași celorlalți, inclusiv în pat.

 

2. Femeia Taur

Ești perfecționistă așa că îl întrebi ce îi place în pat, dar îi oferi și tu indicații prețioase. Scopul nu este să ai orgasm, ci să simți că per total viața voastră sexuală vă consolidează ca și cuplu.  

3. Femeia gemeni

Din mai multe puncte de vedere tu ești cea care își dorește în pat mulți bărbaţi. Îţi place să îţi pui mintea la contribuţie în timpul sexului şi mulţi ar spune că ai o inteligenţă sexuală ieşită din comun. Fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi şi provocatoare. Crezi că sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie în general

 

4. Femeia rac

Când vrei să atragi un bărbat, îţi ascuţi toate armele: flirturi, zâmbete, gătit, afecţiune sau un parfum erotic. Ai mare grijă de partenerul tău în pat şi simţi plăcere în plăcerea pe care i-o provoci lui. În timpul sexului nu prea găseşti rostul vorbelor, ci îl trăieşti cu toate simţurile.

5. Femeia leu

Pentru tine, preludiul este locul în care îţi domini partenerul şi îţi place să incingi spiritele cât mai mult înainte de sexul propriu-zis. Aşa beneficiezi şi de atenţia din partea iubitului după care tânjeşti, aşa că sexul va căpăta şi mai multă savoare.

 

6. Femeia fecioară

Eşti perfecţionistă, aşa că o partidă încheiată prost poate căpăta proporţii dezastruoase în ochii tăi. Tinzi să vezi satisfacerea partenerului ca pe o sarcină, aşa că uneori uiţi să te relaxezi.

7. Femeia balanță

Sexul cu tine este lipsit de complicaţii, pentru că tu ştii cum să ghiceşti dorinţele celui de lângă tine şi să îi dai senzaţia de armonie în pat. Adori să fii incitată de partener cu gesturi tandre, punctate de vorbe fierbinţi.

8. Femeia Scorpion

La început îţi fascinezi partenerul cu modul ostentativ în care faci primul pas, având darul de a-l atrage în jocul tău într-un mod irezistibil. Ştii foarte bine ce efect are sexul asupra sexului opus, aşa că te amuză jocurile în care te foloseşti de sex pentru a manipula.

 

9. Femeia săgetător

Orgasmul este pentru tine cireaşa de pe tort. Drumul până la el ţi se pare la fel de incitant, aşa că îţi place să explorezi în pat. Eşti o fire curioasă, deci te adaptezi cu uşurinţă contextelor noi şi eşti deschisă propunerilor inedite venite din partea iubitului tău.

10. Femeia capricorn

Ai o atitudine pasivă în ceea ce ține de sex doar până când capeţi încredere în iubitul tău. Dacă ai trecut de acest prag, te transformi într-o prezenţă feminină şi seducătoare care depune mult efort în viaţa sexuală de cuplu.

 

11. Femeia Vărsător

În general, îţi priveşti cu neîncredere instinctele sexuale şi preferi să te laşi doar pe mâna raţiunii. Aşa că, îţi vei îmbunătăţi considerabil viaţa sexuală, dacă înveţi să fii mai spontană şi să conştientizezi legătura intimă dintre minte şi trup.

12.Femeia Pești

Trăieşti sexul cu intensitate maximă şi adesea ai impresia că în braţele lui eşti în transă. O astfel de trăire nu se manifestă însă cu orice bărbat, aşa că cel care te face să te simţi aşa va primi admiraţia ta veşnică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60196709632874