Mai 18, 2017
Ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes
După tradiție, cele 12 zile ale Festivalului de film de la Cannes vor fi încărcate cu filme, defileuri ale starurilor și desigur de petreceri. Surprizele vor fi inevitabile luând în considerare câtă șampanie va fi consumată în timpul petrecerilor și, desigur, vizibila insuficiența de somn. De exemplu: declarată ce mai frumoasă femeie a anului 2017, Julia Roberts, anul trecut a venit la premiera unui film - desculță. De aceea noi suntem foarte atenți la curiozitățile care se vor întâmpla, dar acum vă prezentăm cum a decurs deschiderea acestui festival.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, în Franța s-a desfășurat deschiderea Festivalului de Film de la Cannes. În acest an programul se promite a fi deosebit de bogat, încât anul acesta festivalul decurge pentru a 70-a oară. 

După tradiție, la Palatul festivalurilor și congresurilor, pe covorul roșu starurile pozeză pentru fotografi. Astfel, printre numărul de invitați a fost surprinsă Lily-Rose Depp, Uma Thurman, Bella Hadid, Julianne Moore și alte staruri.

 

Pe parcursul a 11 zile, regizorul Pedro Almodóvar, actorii Will Smith și Jessica Chastain, interprezii Gabriel Yared, Pak Khan Uk, Paolo Sorrentino și alți cineaști renumiți vor alege cele mai bune benzi de film dintre cele mai proieminente filme. 

Festivalul aniversar a fost dechis de filmul lui Arnaud Desplechin - „Ghosts of Ismael”, care nu face parte din concurs. Rolurile principale în film aparțin actorilor Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg și Louis Garrel.

 

Să începem cu Bellucci - Diva în vârstă de 52 de ani, a câștigat în acest an poziția de onoare de a conduce deschiderea și închiderea ceremoniei. Aseară, ea a ales o rochie splendidă de un albastru intens.

Monica a uimit oaspeții sărutându-l spontan pe actorul francez Alex Lutz, acesta fiind, până acum, primul moment neobișnuit din cadrul evenimentului.

Pe covorul roșu actrița s-a prezentat într-o salopetă neagră.

Celebra actriță franceză,Marion Cotillard, a decis să îmbrace denim în loc de rochie.

Pentru acest eveniment important, modelul, Bella Hadid, a ales o rochie cu decolteu de un crem blând și cu un șliț până la șold.

Victoria Bonya ales o rochie splendidă și lungă și lungă până la podea

Lily-Rose Depp s-a prezentat într-o rochie în stil grecesc și mulți au observat că tânăra era fără lenjerie intimă.

Uma Thurman, în vârstă de 47 de ani, a venit într-o rochie de un roz pal cu un decolteu ce-i pune accent pe formele senzaționale.

Emily Ratajkowski – într-o rochie de satin sexy de culoare nud

Eva Herzigová s-a prezentat într-o rochie stilată de culoare aurie.

Nicole Kidman a apărut într-o rochie simplă, dar cu un efect spectaculos

Actrița tânăra, dar deja faimoasă, Elle Fanning, s-a prezentat într-o rochie ultra-modernă.

Susan Sarandon

Sofia Coppola

Julianne Moore

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7591979503632