Aprilie 25, 2017
Descoperă lumea Irinei Leonova- femeie mondenă, deținătoarea salonului de înfrumusețare Style Avenue
Persoana perfectă pentru rubrica noastră! Gust excelent, cele mai de vază branduri, combinația armonioasă a tendințelor discutabile. Irina Leonova ne-a lăsat să pășim în lumea ei! Femeilor pasionate de modăle va plăcea cu siguranță!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trusa de machiaj

Chanel și Dior nu trădează niciodată! Eu, ca și multe alte femei din lume, ador  aceste mărci. Un must have în trusa mea de machiaj - luciu de buze pentru orice ocazie și stare de spirit.

Dintre produsele de îngrijire prefer Shiseido, acest brand parcă este creat anume pentru pielea mea. Masca radiantă Hollywood înseamnă un aspect proaspăt în timp de 20 de minute și bagheta mea magică pentru a arăta bine, când, după o zi grea lungă de muncă sau o călătorie trebuie să plec undeva. Apropo, se zice că starurile americane o folosesc. Un alt produs must have este crema moale de corp Elizabeth Arden.

 

Talismanul

Vasul cu particule de aur le-am adus din Las Vegas. Se spune că ele atrag norocul. Iar elefantul colorat este talismanul dăruit de fiica mea, l-a adus din Asia.

 

Batistele

Batista sau eșarfa „corectă”  pot desăvârșiși adăuga splendoare lookului. Prefer ca acest accesoriu să fie viu colorat.

 

Pantofii

Ce fel de blondă fără pantofi Louboutin? (Râde.) Îmi ador pantofii de culoarea pudrei. Cu toate acestea, încalț pantofii cu toc doar la ocazii mondene. Deoarece am un copil mic, activ și zglobiu, zi de zi prefer încălțămintea cu toc plat- balerinii și brog-urile.

 

Continuarea o poți găsi în revista AQUARELLE Aprilie, 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71844172477722