Aprilie 21, 2017
Hitul sezonului - vopsirea părului în tigru!
Instagram continuă să dicteze tendințele modei. De data aceasta un trend a devenit colorarea părului în nuanța blănii de tigru. Acesta a înlocuit, până nu de mult, popularele tehnici cum ar fi: balayage, ombre, shatush ș.a. Să vedem care e semința acestui trend.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vopsirea părului în nuanța blănii de tigru este un privilegiu al bruntelor, șatenelor și al fetelor cu părul de culoare maro închis. Principiul de bază al oricării tehnici de vopsire a părului este alternanța de culoare contrastantă cu cea de bază - crearea unui bliț caramel pe tonurile închise de păr. 

Ca rezultat după vopsirea părului se crează o linie de tranziție e la nuanțele de ciocolată spre nuanțele de chihlimbar. Acest tip de vopsire are două priorități plăcute: prima este că nu necesită o îngijire aparte, iar a doua - că se potrivește oricărui tip de tunsoare și lugime a părului. 

Printre primele fane al acestei tehnici de colorare pot fi numite: Jessica Alba, Olivia Wilde, Natalie Portman,Jennifer Lopez și chiar prima doamnă a SUA, Melania Trump!

Această tehnică, de asemenea, poartă și numele de „ochi de tigru” și până în prezent nu are în univers nici un rival. Probabil din acest motiv este atât de populară. 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56186175346375