Aprilie 20, 2017
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume! Este o actriță cunoscută
O actriță americană a fost declarată „cea mai frumoasă femeie din lume” pe anul 2017, obținând pentru a cincea oară acest trofeu atribuit în fiecare an de editorii revistei „People”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts a obținut titlul de ”cea mai frumoasă femeie din lume” pentru a cincea oară și a stabilit cu această ocazie un nou record. ”Sunt extrem de flatată”, a declarat vedeta americană, într-un interviu acordat lui Jess Cagle, editorul-șef al publicației.

În interviul care apare în noul număr al revistei „People”, Julia Roberts, în vârstă de 49 de ani, vorbește și despre căsnicia ei fericită cu directorul de imagine Danny Moder, cu care este căsătorită de 14 ani, și despre cei trei copii ai cuplului - gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 12 ani, și Henry, în vârstă de noua ani.

Julia Roberts avea doar 23 de ani atunci când a apărut pe coperta numărului special din 1991 publicat de revista „People” ce era dedicat celor mai frumoase femei din lume. Cu un an înainte, actrița americană devenise aproape instantaneu o celebritate de talie mondială grație rolului din comedia romantică „Pretty Woman”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51891732215881