Aprilie 14, 2017
Cele mai trendy împletituri din sezonul primăvară-vară 2017
Orice femeie este pur și simplu obligată să știe că în acest sezon o tendință specială o au împletiturile în orice variație. A venit timpul când putem experimenta cu formele, texturile și modelele aranjând părul în toate felurile posibile, dar cu toate astea cele mai favorite rămân a fi împletiturile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Calea samuraiului

Veți avea nevoie de câteva elastice pentru păr, o panglică de catifea și fixativ. Despărțiți părul în părți simetrice sau asimetrice, pieptănați părul spre spate și prindeți strâns în partea de jos sub formă de coadă, fixați coafura cu fixativ apoi prin mișcări circulare înfășoară panglica de catifea. Gata!

2. Undercut

Este necesar să se stabilească o linie imaginară de la sprâncene până la partea de sus a creșterii părului și anume din acest punct începeți a face o împletitură subțire, iar restul părului se lasă liber.

3. Buclele zilei

Lăsăm masa principală a părului pe de o parte și facem o împletitură ușoară. Pentru a crea imaginea de neglijență lăsăm bretonul și-i dăm o doză de volum cu mâinile.

4. Efectul Sleek

Mai întâi se desparte părul de la o ureche la altă și partea din față se prelucrează cu gel pentru a obține o coadă strânsă și voluminoasă. Apoi facem a doua coadă pe care o situăm chiar sub prima. Adunăm cozile împreună și voila, coafura la modă este gata!

5. Fata lui Turgheniev

Fără o despărțire clară împărțim părul în două și începem să-l împletim neglijent. Cozile le împletim până la capăt, iar dacă aveți breton atunci ar fi mai bine să nu-l încadrați în împletitură și să-l lăsați liber. Cu ajutorul capselor corectăm forma și volumul și la necesitate fixăm cu fixativ.

6. Fiica de Wiking

Nu periați părul, descâlcește-l atent. Fiți ghidate doar de imaginație. Puteți face o împletitură subțire de la tâmplă sau de la breton inclusiv. Forma împletiturii, de asemenea, poate fi diversă. Ultimul pas – adunăm toate firele în coadă împreună cu împletitura.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57667469978333