Aprilie 13, 2017
Nadejda Okshner: Diamant de Lux — locul momentelor fericite
A fi deținătoarea propriului business — nu este doar un vis devenit realitate, dar e și o mare responsabilitate și muncă continuă. Nadejda Okshner, eroina rubricii noastre, a reușit să demonstreze că e posibil să fii, în același timp, o femeie de succes, soție și mamă a trei copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ dosar

Director Diamant de Lux
Căsătorită, trei copii.

AQ info
Garanția unei zile reușite

Zâmbet și dispoziție pozitivă.

Familia pentru mine este
Cea mai importantă valoare în viață.
Deviza mea

Credință, speranță, dragoste.

Mă mândresc cu

Echipa mea puternică și unită.

Seara mă relaxez

Discutând cu copiii mei.

Sunt sigură

Că fiecare greutate poate fi înfruntată.

 

Cum s-a întâmplat că o femeie frumoasă și de succes, stabilită cu familia peste hotare să lanseze un business în Moldova? 

Într-adevăr, soțul meu este străin și demult locuim peste hotare, acolo ne educăm copiii și, în mare parte, ne aflăm în Europa și mai puțin în Moldova.

Dar, în pofida la toate mereu mi-am dorit să am ceva al meu acasă. De la început ne-am gândit să construim o casă mare la Suruceni, însă apoi mama mi-a sugerat să creăm o zonă de agrement, unde va fi o sală pentru petreceri, restaurant, camere pentru odihnă, terasă și altele. Mi-a plăcut ideea. M-am bucurat că aș putea nu doar să contruiesc o locuință, dar și să creez locuri de muncă. M-a încântat gândul că munca mea va fi de folos oamenilor, le va aduce emoții plăcute și va participa la creare de amintiri deosebite. 

Continuarea o poți găsi în revista AQUARELLE Aprilie - 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99728584289551