Aprilie 12, 2017
Top 5 tendințe ale modei ale anului 2017
Fiecare femeie în viața ei se confruntă cu situații când trebuie să facă alegerea corectă. Doar pentru tine AQUARELLE a ales cele mai noi și sigure tendințe ale modei anului 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Printul floral

Ca și în anul precedent, printul floral își păstrează actualitatea și anul acesta. Nu e de mirare încât cel mai plăcut pentru purtat este anume aceste haine, și le poți purta în orice vreme a anului. Cele mai populare culori pentru print sunt: verde, roz, albastru, galben, marsala, etc.

2. Volane, jabouri și dantela în orice element al garderobei

Aceste elemente vestimentare, în primul rând, vorbesc despre feminitate, eleganță și desigur despre actualitate. Acest an în special nu putem evita rochiile sau bluzele cu volane, jabouri sau dantelă.

3. Detalii sportive a garderobei

Sportul, ca întotdeauna, este în tendință la multe fashioniste din întreaga lume datorită comodității și universalitatea lor. Cu toate astea, designerii recomandă să nu combinăm mai mut de trei culori în acest stil, să evităm logo-urile și să nu supraîncărcăm imaginea cu o multitudine de elemente inutile.

4. Topurile

Moda anilor 2000, se pare că, reînvie. Designerii susțin că în trend deosebit vor fi topurile bra scurte și topurile crop ce pot fi ușor combinate cu pantaloni, fuste. Blugi și chiar cu pantalonii scurți.

5. Nuanțele de roz

Favoritul principal, dintre multitudinea de culori a fost ales unanim culoarea roz în diferite nuanțe; fie roz-caramel, căpșună, vișină închis și fuchsia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8402738571167