Aprilie 07, 2017
Detalii despre cea mai așteptată nuntă a anului!
Fără îndoială este cea mai așteptată nuntă a anului! Presa mondială este în deplină pregătire, fotografii își strâng acumulatoarele, în lumea toată mass-media strânge fărâmituri de știri despre acest eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nunta surorii Kate Middleton, ducesa de Cambridge, Pippa Middleton va fi petrecută pe 20 mai.

Până a decide să-și oficializeze relația, Pippa Middleton și James Matthews au fost împreună mai puțin de un an. Pe lângă asta, în 2012 aceștia avuseră deja o aventură scurtă. În general, perechea se cunoaște aproximativ de 10 ani.

Foostul participant la curse sportive și milionarul de succes James Matthews a cerut mâna iubitei sale în vara anului 2016, dăruidui un inel cu un diamant de 3,5 de carate de la Robinson Pelham.

 

Căsătoria va încheiat la biserica Sf. Marcel din Englfield, ducatul Berckshire. Familia Middleton, care a locuit anterios în vecinătate, în Bucklebury, a vizitat anume acestă biserică. Spre altar mireasa va fi condusă de tatăl său, Michael Middleton.

Celebrarea nunții va fi petrecută în vila părinților Kate și Pippa din Bucklebury. Pe teritoriul, suprafața căruia depășește șapte hectare, vor fi amenajate corturile pentru invitați, iar cina ci decorul va fi susținute în stilul englez tradițional englez. Aproximativ 400 de persoane au fost invitate.

Se zvonește că mireasa refuză să accepte la sărbătoarea sa prietena prințului Harry — Meghan Markle. Însă dacă Harry va apărea la ceremonie atunci la sigur nu va veni singur.

Unele surse susțin că rochia de mireasă va fi comandată de la faimosul designer Giles Deacon. Alte surse scriu că asupra rochiei vor lucra Jenny Packham and David Emmanuel (vestit în special pentru creare rochiei de mireasă a Prințesei Diana).

Până la nuntă, cuplul planifică să se odihnească de pregătirile pentru ceremonie într-un hotel de cinci stele de pe insula Saint Barthelemy.

Agapa ducesa, deja, a petrecut-o în martie la o stațiune de ski din Franța — Méribel. Fetele s-au cazat într-o cabană privată împreună cu un gup îngust de diredicătoare și bucătarul șef.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65203094482422